Spread the love


H Βασιλική Μιλλούση είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι, αλλά δεν έγινε γνωστή από την εξωτερική της εμφάνιση, αλλά για τις επιδόσεις της στον αθλητισμό μιας και έφερε για ακόμα μία φορά την χώρα μας στην κορυφή, στους Ολυμπιακούς Αγώνες και συγκεκριμένα στην ενόργανη γυμναστική.

Σήμερα η όμορφη αθλήτρια βρίσκεται στις Φιλιππίνες καθώς συμμετέχει στο reality «Nomads». Μάλιστα τον τελευταίο καιρό έχει απασχολήσει τα media με τη σχέση της με τον Λευτέρη Πετρούνια, χωρίς όμως η ίδια να έχει προκαλέσει με δηλώσεις της.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα τους δείτε σε μία από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις τους στη Μύκονο, όταν οι δύο ερωτευμένοι πήγαν για μπάνιο σε κοσμική πλαζ όπου έμειναν αρκετή ώρα απολαμβάνοντας τον ήλιο και την θάλασσα. Φυσικά πολλοί ήταν εκείνοι που τον αναγνώρισαν και τον πλησίασαν για να του δώσουν τα συγχαρητήριά τους για τις διεθνείς διακρίσεις του.

Εμείς θα σταθούμε στο ότι με κάθε της εμφάνιση ζηλεύουμε το καλογυμνασμένο της σώμα και φυσικά την ευγενική της φυσιογνωμία.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι εκτός όλων των άλλων διατηρεί πολύ όμορφο site, που αξίζει να του ρίξεις μια ματιά: vasilikimillousi.gr

Δείτε την Βασιλική Μιλλούση στο Twitter το Facebook  και στο Instagram 

…Αν αγαπάς αυτο που κάνεις,το κάνεις με σεβασμό αλλά και διασκεδάζοντάς το! #gymnastics #justplaying #balance #love #mysport #challenge #forfun #millousi

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vasiliki Millousi (@vasilikimillousi) στις



Spread the love