Spread the love


Συνήθως όλες οι γυμνάστριες είναι καλλίγραμμες, με γυμνασμένα σώματα, που μέσα στα κολάν τους δείχνουν ακόμα πιο «καυτές». Αυτή όμως θα σε κάνει να ιδρώσεις αφού είναι η πιο «hot» και με διαφορά στήθους.

Ο λόγος για την πανέμορφη γυμνάστρια Hope Beel με την θεϊκή κορμοστασιά, είναι μελαχρινή που εκτός από το γυμνασμένο σώμα που διαθέτει ξέρει να ποζάρει και να αναδεικνύει τις πλούσιες καμπύλες της όπως καμία άλλη στην κατηγορία της.

Το site της Hope Beel στο διαδίκτυο μετράει πολλούς επισκέπτες ανά ημέρα, και στους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διαθέτει μοιράζεται με τους φίλους της και θαυμαστές της «καυτές» φωτογραφίες με την ίδια να ποζάρει σαν πραγματικό μοντέλο με τα ρούχα γυμναστικής ή με όμορφα μπικίνι που αναδεικνύουν το μεγαλείο της.

Στο Instagram πραγματικά μοιράζει εγκεφαλικά, και αυτό το εκτιμούν όσοι την ακολουθούν, αφού χωρίς πολύ κόπο έχει αναρτήσει περισσότερες από 486 φωτογραφίες της και έχει καταφέρει να την ακολουθήσουν 676 χιλιάδες followers.

Δείτε τη στο στο youtube  το Twitter το Facebook και στο Instagram

«Δεν λέω ότι έχω έναν τόνο κυτταρίτιδας, αλλά όσο και να το δουλεύω στο γυμναστήριο έχω μερικά προβλήματα. Υποτίθεται ότι πρέπει να περιμένετε 2 εβδομάδες για να δείτε τα πλήρη αποτελέσματα. Θα δημοσιεύσω μια ενημέρωση μετά από δύο εβδομάδες μου είναι πάνω. Επομένως, μείνετε συντονισμένοι για αυτό. Το επίπεδο του πόνου ήταν μέτριο. Είχα μια απίστευτη εμπειρία» έγραψε μετά την σύντομη επίσκεψή της σε πλαστικό χειρουργό για την μικρή επιδιόρθωση που έκανε στα οπίσθιά της.

Τα λόγια όμως είναι περιττά γιατί οι εικόνες της έχουν φωνή και μιλάνε από μόνες τους:

Hope Beel Hope Beel Hope Beel Hope Beel



Spread the love