Spread the love


Στο τελευταίο βίντεο, με πρωταγωνίστρια την Alessandra Ambrosio η έμφαση πέφτει στο αντικείμενο-φετίχ πολλών μοτοσυκλετιστών ανά τον κόσμο και κυρίως την Αμερική!

Σε πολύ διαφορετικό στιλ από το #staystrong των πρώτων ημερών, συνεχίζει πλέον το Love Advent Calendar. Ο Doug Inglish έχει πάρει την σκυτάλη από τον Phil Poynter και πλέον απολαμβάνουμε βίντεο με έντονο χιούμορ και κεντρικό θέμα την αμερικάνικη κουλτούρα!

Η Alessandra Ambrosio δεν θα μπορούσε να λείπει από το ημερολόγιο του περιοδικού Love και την αντίστροφη μέτρηση που πραγματοποιεί με σέξι βίντεο μέχρι τα Χριστούγεννα.

Δείτε την σελίδα της  alessandraambrosio.com στο Instagram  στο Twitter και στο Facebook

Στο τελευταίο βίντεο, με πρωταγωνίστρια την Alessandra Ambrosio η έμφαση πέφτει στο αντικείμενο-φετίχ πολλών μοτοσυκλετιστών ανά τον κόσμο και κυρίως την Αμερική!

Η 36χρονη μητέρα δύο παιδιών ταξιδεύει σαν άλλη easy rider: «Μου αρέσει κάθε χρόνο να συμμετέχω στα βίντεο του Love που έχουν γίνει θεσμός. Πάντα περνάω καλά από τη στιγμή που δημιουργούμε ευχάριστη και αξιομνημόνευτη τέχνη», δηλώνει το σούπερ μόντελ.

Δείτε και άλλα καυτά αφιερώματα του Lifeviews.gr στην Alessandra Ambrosio(ΦΩΤΟ-VIDEO)

Απολαύστε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

Alessandra Ambrosio Alessandra Ambrosio Alessandra Ambrosio Alessandra Ambrosio Alessandra Ambrosio Alessandra Ambrosio Alessandra Ambrosio Alessandra Ambrosio Alessandra Ambrosio Alessandra Ambrosio Alessandra Ambrosio Alessandra Ambrosio Alessandra Ambrosio Alessandra Ambrosio Alessandra Ambrosio Alessandra Ambrosio Alessandra Ambrosio Alessandra Ambrosio Alessandra Ambrosio Alessandra Ambrosio

Alessandra Ambrosio Alessandra Ambrosio Alessandra Ambrosio Alessandra Ambrosio Alessandra Ambrosio Alessandra Ambrosio Alessandra Ambrosio Alessandra Ambrosio Alessandra Ambrosio Alessandra Ambrosio



Spread the love