Spread the love


Θέλει να αποδεικνύει σχεδόν κάθε μέρα ότι είναι μια από τις πιο «εκρηκτικές» γυναίκες του πλανήτη και αυτός είναι ακόμα ένας λόγος που τροφοδοτεί τα μέσα ενημέρωσης με πολύ «καυτές» της εμφανίσεις η σέξι ηθοποιός..

Ο λόγος για την Αμερικανίδα ηθοποιό Blanca Blanco που δεν φοβάται να φορέσει κάτι διάφανο επάνω της και να μας αφήσει να θαυμάσουμε το υπέροχο στήθος της, ενώ βγαίνει για μια «τυπική» βόλτα στο πάρκο.

Η 36χρονη ηθοποιός φαίνεται να απολαμβάνει τον ηλιόλουστο καιρό του Λος Άντζελες, και γι αυτό φόρεσε ένα εκπληκτικής σύλληψης μοντελάκι που αποδεικνύεται πολύ αποκαλυπτικό σύνολο για καθημερινή βόλτα, σε μια πολυσύχναστη περιοχή. όπου κυκλοφορούν παιδιά.

Οι φωτογραφίες της έκαναν γρήγορα τον γύρο του κόσμο αφού μόλις εχθές 1η Δεκεμβρίου 2017 φωτογραφήθηκε και σήμερα παίζει σε όλα τα σοβαρά life style έντυπα.

Τέλος, θα πρέπει να θυμίσουμε ότι η Blanca Blanco είναι ηθοποιός και σύμφωνα με την ψηφοφορία των αναγνωστών του περιοδικού «GQ» αναδείχθηκε ως η πιο σέξι ηθοποιός για το 2017, και έχει γίνει αρκετές φορές εξώφυλλο στο Vogue, Harper Baazar, ΟΚ, Marie Claire, elle κλπ.

Μάλιστα την εκδήλωση απονομής των βραβείων Oscar 2017 έκλεψε όλες τις εντυπώσεις πάνω στο κόκκινο χαλί με μια χρυσαφί μάξι τουαλέτα, με βαθύ σκίσιμο, και βέβαια χωρίς εσώρουχό. Άστραψαν όλα τα φλας επάνω της.

Δείτε τη στο Twitter το Facebook το και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Τέλος, απολαύστε τη Blanca Blanco και στην πιο πρόσφατη εμφάνισή της με μαγιό στην παραλία στις 24 Νοεμβρίου 2017:



Spread the love