Spread the love


Η Χριστιάννα Σκούρα, είναι από τα κορίτσια που έχουν καταφέρει να κερδίσει τίτλους ομορφιάς τόσο την Ελλάδα όσο και την Αλβανία, και όχι άδικα. Στέφθηκε Μις Κρήτη το 2015, και Μις Αλβανία το 2016.

Με την ομορφιά και το καλλίγραμμο σώμα της είχε διαπρέψει στον διαγωνισμό Miss Κρήτη αποσπώντας τον τίτλο της Α΄ αναπληρωματικής. Μετά από αυτό η Χριστιάνα Σκούρα, που είναι μισή Αλβανίδα και μισή Ελληνίδα, κέρδισε έναν ακόμη τίτλο.

Στη φαντασμαγορική βραδιά στο κάστρο Λέζα της Αλβανίας, κατάφερε να αναδειχτεί το ομορφότερο κορίτσι της γειτονικής χώρας αποσπώντας το στέμμα της ομορφιάς από 31 καλλονές που συμμετείχαν στον διαγωνισμό Μις Αλβανία 2016.

Η νεαρή καλλονή δεν περίμενε ποτέ ότι θα αναδεικνύονταν νικήτρια μέσα σε διάστημα λίγων μηνών όχι ενός αλλά δύο διαγωνισμών που διεξήχθησαν μάλιστα σε δύο διαφορετικές χώρες.

Δείτε το site της: skourachristianna.blogspot.gr

Ακόμη και αν έχει στο τσεπάκι της δύο τίτλους καλλιστείων, η 20χρονη σήμερα Χριστιάνα Σκούρα, έχει βάλει σε προτεραιότητα τις σπουδές της. Μεγάλωσε στην Ρόδο και σπουδάζει στο ΤΕΙ της Κρήτης, στο τμήμα των Τεχνολόγων Γεωπόνων και Τεχνολόγων Τροφίμων, μιλάει τρεις γλώσσες και έχει ως στόχο να κάνει μεταπτυχιακό στο αντικείμενό της.

Όσον αφορά το μόντελινγκ, έχει συνεργαστεί με αρκετούς φωτογράφους και έχει συμμετάσχει σε αρκετές τηλεοπτικές παραγωγές μέσα από επιδείξεις μόδας.

Ο χρόνος της είναι μοιρασμένος ανάμεσα στη μελέτη της ανάπτυξης και την πρακτική αξιοποίηση επιστημονικών γνώσεων και μεθόδων γύρω από τα τρόφιμα και το χώρο της μόδας.

• A strong woman knows she has strength enough for the journey, but a woman of strength knows it is in the journey where she will become strong. • #believeinyourself #fashion #model #loveyourselffirst #youareunique

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christianna Skoura (@christianna_skoura) στις

Δύο κύκλοι που φαινομενικά δεν εφάπτονται όπως λέει η πανέμορφη Χριστιάννα Σκούρα, που όμως η ίδια έχει καταφέρει όχι μόνο να τους κάνει να εφάπτονται, αλλά και να συνδυάζονται αρμονικά. Μπορεί να γεννήθηκε η στη Ρόδο, έχει ωστόσο ανοίξει τα φτερά της στην Κρήτη, εκεί όπου σπουδάζει και ετοιμάζει το έδαφος για το δυναμικό της μπάσιμο στο χώρο της μόδας.

Δείτε τη στο Facebook και στο Ιnstagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Χριστιάννα Σκούρα Χριστιάννα Σκούρα Χριστιάννα Σκούρα Χριστιάννα Σκούρα

Χριστιάννα Σκούρα



Spread the love