Spread the love


Η Ελεάννα Παλαιολόγου είναι από τα πιο όμορφα και εντυπωσιακά φρέσκα πρόσωπα που κατακτά ολοένα και περισσότερους φίλους στην σελίδα της στο Instagram, γιατί ποζάρει σαν πραγματική σταρ επιλέγοντας μαγιό ή όμορφα φορέματα.

Η Ελεάννα Παλαιολόγου είναι πλέον ένα αγαπημένο πρόσωπο στην εγχώρια show biz σκηνή, αφού οι φωτογραφίες που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό του Instagram είναι πολύ καλαίσθητες και αναδεικνύουν τα υπέροχα χαρακτηριστικά της.

Δηλώνει γυμνάστρια, personal trainer αλλά και μοντέλο, που ότι και αν επιλέξει να φορέσει την κολακεύουν. Η αλήθεια είναι ότι έχει πολύ εκφραστικό και όμορφο που σίγουρα δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη στο δρόμο.

Ξεκίνησε ως blogger, που ανέβαζε άρθρα για πράγματα που την ενδιαφέρουν, αλλά και φωτογραφίες της, που την έκαναν αρκετά «δημοφιλή» ως νέο πρόσωπο της Ελληνικής μόδας.

Τα πολλά λόγια δεν εξυπηρετούν, γι αυτό ας αφήσουμε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν να μιλήσουν από μόνες τους.

Τέλος, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι με 1,101 δημοσιευμένες φωτογραφίες της έχει καταφέρει να μαγνητίσει περισσότερους από 82.2 χιλιάδες followers.

Δείτε την στο eleannapal.blogspot.gr το Twitter το Facebook και στο Instagram

Δείτε τα «καυτά» αφιερώματα του Lifeviews.gr στην Ελεάννα Παλαιολόγου (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Η Ελεάννα Παλαιολόγου ντυμένη στα χρώματα του Ολυμπιακού (ΦΩΤΟ)

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Απολαύστε και ορισμένες περσινές φωτογραφίες της από το Blogg της, που είναι εντυπωσιακές:

Ελεάννα Παλαιολόγου Ελεάννα Παλαιολόγου Ελεάννα Παλαιολόγου Ελεάννα Παλαιολόγου Ελεάννα Παλαιολόγου Ελεάννα Παλαιολόγου Ελεάννα Παλαιολόγου



Spread the love