Spread the love


Είναι πολύ όμορφες όσο και εντυπωσιακές δίδυμες αδελφές, με πολύ γυμνασμένα σώματα και πρόσωπα όλο χαμόγελο. Ο λόγος για τις Έλενα και Φένια Τσικιτίκου που γνωρίσαμε στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο».

Οι πρωταγωνίστριες και δίδυμες αδελφές του νέου διαφημιστικού σποτ της Amstel, τις οποίες γνωρίσαμε μέσα από το «So You Think You Can Dance», είναι νέες, ωραίες και κυρίως ταλαντούχες. Αφού ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους στο Λονδίνο, ξεκίνησαν να οργώνουν τον κόσμο για παραστάσεις.

Έκαναν το τηλεοπτικό τους ντεμπούτο μέσα από το «So You Think You Can Dance» του 2015, όπου η Έλενα κατέκτησε την πρώτη θέση στο σόου και έφυγε με υποτροφία για το Λονδίνο. Εκεί την ακολούθησε και η Φένια. Μετά τις σπουδές τους ξεκίνησαν να χορεύουν επαγγελματικά έχοντας πολλές και σημαντικές συνεργασίες με μεγάλα ονόματα. Εμφανίστηκαν με καταξιωμένες ομάδες χορού, πρωταγωνίστησαν σε βιντεοκλίπ και καλλιτεχνικές φωτογραφήσεις και έντυσαν χορευτικά ποικίλα events. Επέστρεψαν όμως στην Ελλάδα και έτσι τις είδαμε και στη μικρή οθόνη ως κορίτσια της Amstel.

Φέτος μας ξανασυστήθηκαν μέσα από το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» και αυτό αποτέλεσε την αφορμή για να ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στους λογαριασμούς που διατηρούν στα social media και ανεβάζουν πολύ όμορφες φωτογραφίες τους.

Δείτε τις στο Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες τους που ακολουθούν:

Έλενα και Φένια Τσικιτίκου Έλενα και Φένια Τσικιτίκου



Spread the love