Spread the love


H Charlotte McKinney έκανε καριέρα από πολύ μικρή ηλικία με το πληθωρικό της μπούστο, που έγινε ταυτόσημη έννοια με το όνομα της. Ότι άλλο και να πούμε είναι γράψουμε είναι για να πιάνουμε κενό χώρο με τις λέξεις.

Ο λόγος για το για το πασίγνωστο πλέον μοντέλο Charlotte McKinney, που διαθέτει πληθωρικό σώμα γεμάτο καμπύλες, και ποζάρει συνεχώς προβάλλοντας το υπέροχο μπούστο της αφού ξέρει ότι όλα τα αντρικά μάτια που πέφτουν επάνω της, είναι το πρώτο πράγμα που κοιτάνε.

Στην τελευταία της φωτογράφιση, με μαγιό, τόνισε ακόμα μια φορά το πολύ αγαπημένο της όσο και εντυπωσιακό σημείο του κορμιού της και προκάλεσε πραγματικά εγκεφαλικά, αφού όσο μεγαλώνει η ίδια, τόσο πιο εντυπωσιακό γίνεται το μπούστο της.

Αυτός είναι και ο βασικότερος λόγος που πραγματοποιούμε ακόμα ένα μεγαλειώδες αφιέρωμα με φωτογραφίες της που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram.

Η αλήθεια είναι ότι τα χαρακτηριστικά του προσώπου της είναι τέλεια, αλλά το κορμί της και νεκρούς ανασταίνει.

Έχει ανεβάσει μόνο 526 δημοσιευμένες πόζες της και έχει καταφέρει να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 1.3 εκατομμύρια followers, έτσι για πλάκα.

Δείτε τη στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Δείτε παλαιότερα «καυτά» θέματα του Lifeviews.gr με την Charlotte McKinney (ΦΩΤΟ)

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:



Spread the love