Spread the love


Tο καλογυμνασμένο κορμί της Sjana Elise και η εκρηκτική της προσωπικότητα την έχουν κάνει να ξεχωρίζει παρότι είναι μόλις 23 χρόνων.

Η Sjana Earp είναι blogger, φωτορεπόρτερ και μοντέλο που ανεβάζει φωτογραφίες και βίντεο με περιεχόμενα γυμναστικής, τρόπου ζωής, μόδας, ταξιδιού και ψυχικής υγείας στο λογαριασμό της Instagram, στο κανάλι YouTube και στον προσωπικό της Site . Έχει πάνω από 1,3 εκατομμύρια οπαδούς στο Instagram.

Ένας από αυτούς είναι και ο υγιεινός τρόπος ζωής που ακολουθεί κάνοντας καθημερινά yoga που είναι και η αγαπημένη της συνήθεια. Τα «ανοίγματα» της τρελαίνουν άντρες και γυναίκες.

Δείτε την στο κανάλι της στο Youtube στο Facebook, το Twitter , και το Instagram 

Ωστόσο, η ίδια γνωρίζει το πώς να την ακολουθούν τόσοι πολλοί δεν σημαίνει πως αντικατοπτρίζει και την πραγματικότητα, αφού είχε γράψει:

«Θέλω μόνο να επισημάνω ότι το να έχουν κάποιοι χιλιάδες, εκατοντάδες χιλιάες ή ακόμα και εκατομμύρια οπαδούς στα κοινωνικά δίκτυα δεν σχετίζεται με τον αριθμό των φίλων που έχουν στην πραγματική ζωή. Ο αριθμός των followers δεν καθορίζει το πόσο αρεστοί είστε, τη δημοτικότητά σας , την επιτυχία σας, και σίγουρα δεν καθορίζει την αξία σας ως άτομο».

Δείτε ακόμα: Sjana Elise: Η πιο «καυτή» γιόγκα έχει ονοματεπώνυμο

Απολαύστε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

Sjana Elise Sjana Elise Sjana Elise Sjana Elise Sjana Elise Sjana Elise Sjana Elise Sjana Elise Sjana Elise Sjana Elise Sjana Elise Sjana Elise Sjana Elise Sjana Elise Sjana Elise Sjana Elise Sjana Elise Sjana Elise Sjana Elise Sjana Elise Sjana Elise Sjana Elise Sjana Elise Sjana Elise Sjana Elise Sjana Elise Sjana Elise Sjana Elise Sjana Elise Sjana Elise Sjana Elise Sjana Elise Sjana Elise Sjana Elise Sjana Elise Sjana Elise Sjana Elise Sjana Elise Sjana Elise Sjana Elise

Πηγή Parapolitika.gr

 



Spread the love