Spread the love


Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι μια από τις πιο κομψές και εντυπωσιακές γυναίκες της Ελληνικής τηλεόρασης και πολύ αγαπητή στο κοινό για τον πράο χαρακτήρα της, το στιλ της αλλά και την σέξι σοβαρότητά της.

Μια φωτογραφία που ανέβασε όμως στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δεν αφήνει περιθώρια για την αψεγάδιαστη σιλουέτα της. Σε μια ασπρόμαυρη πόζα της έχει βάλει φωτιά στο διαδίκτυο με τους θαυμαστές της να της γράφουν όμορφα σχόλια.

Η Ζέτα Μακρυπούλια έχει γεννηθεί στην περιοχή του Βοτανικού της Αθήνας στις 31 Ιουλίου 1978 και είναι Ελληνίδα ηθοποιός και παρουσιάστρια του «Ρουκ Ζουκ» που αν και την αλλαγή της ώρας μετάδοσης γράφει καλά νούμερα και η ίδια δίνει τον καλύτερό της εαυτό.

Όλα τα παραπάνω μας δίνουν μια καλή ευκαιρία να δούμε ορισμένες από τις πιο εντυπωσιακές της αναρτήσεις που έχει ανεβάσει η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό του Instagram.

Δείτε την στο Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Ζέτα Μακρυπούλια Ζέτα Μακρυπούλια Ζέτα Μακρυπούλια Ζέτα Μακρυπούλια Ζέτα Μακρυπούλια Ζέτα Μακρυπούλια Ζέτα Μακρυπούλια Ζέτα Μακρυπούλια Ζέτα Μακρυπούλια Ζέτα Μακρυπούλια Ζέτα Μακρυπούλια

Πηγή: parapolitika.gr



Spread the love