Spread the love


Έχει τρελαθεί το μάτι μας με ακόμα μια «καυτή» χριστουγεννιάτικη σειρά με διαφήμιση εσωρούχων, λίγες ημέρες πριν τις εορτές και την αλλαγή του χρόνου. Η ευκαιρία για δώρα στην αγαπημένη σου, με αισθητική και λίγο τσιμπημένη τιμή.

Η εταιρεία εσωρούχων «Coco de Mer» κάθε χρόνο τέτοιες ημέρες πρωτοτυπεί με σέξι διαφημίσεις για να προβάλει τα ιδιαίτερης αισθητικής εσώρουχα της, και σε τιμές που είναι για λίγους και εύπορους.

Πρόκειται για εσώρουχα και αξεσουάρ για όλες τις «ιδιαίτερες» στιγμές, για απολαύσεις που χρειάζονται για να ζεστάνουν την περίοδο των διακοπών, και τα βίντεο που ακολουθούν το αποδεικνύουν περίτρανα.

Για να αναδείξει τις εορταστικές μας απολαύσεις του, η βρετανική εταιρεία προσέλαβε τον κορυφαίο φωτορεπόρτερ Rankin που επιμελήθηκε τη χριστουγεννιάτικη διαφημιστική εκστρατεία της εταιρείας με γενικό τίτλο «The Full Service» για να δημιουργήσει μια επιπλέον σέξι προσμονή.

«Οι 12 Ημέρες των Χριστουγέννων» δεν έχουν φθηνά εσώρουχα από το καλάθι αλλά για να έχετε μια εικόνα σας αναφέρουμε ότι ένα σουτιέν σουτιέν της «Coco de Mer» μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 400 δολάρια Αμερικής. Αλλά ποιος μπορεί να βάλει μια τιμή στην γυναικεία ευτυχία, έτσι;

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι πέρσι το κεντρικό πρόσωπο της εταιρείας ήταν η Παμελα Αντεσον που είχε φωτογραφηθεί με τα ιδιαίτερα εσώρουχα της εταιρείας και είχε προκαλέσει πολύ θετικά σχόλια.

Δείτε και μερικά αποσπάσματα των video στις φωτογραφίες που ακολουθούν:

διαφήμιση διαφήμιση διαφήμιση διαφήμιση διαφήμιση διαφήμιση διαφήμιση

Πηγή: Parapolitika.gr


Spread the love