Spread the love


Η πιο γλυκιά «καλημέρα» ξεκινάει με την Irina Shayk (Ιρίνα Σάικ) να ποζάρει με φόντο τα απίστευτα οπίσθιά της. Είναι μια θεά του μόντελινγκ, και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κάνει θαύματα αφού ποζάρει χωρίς κανένα κόμπλεξ.

Μάλλον αυτό το μότο το επιβεβαιώνουν με περίσσια σιγουριά όσοι ακολουθούν την Ιρίνα Σάικ στο Instagram, καθώς η εκθαμβωτική καλλονή, επέλεξε να καλημερίσει τους φαν της με μία αρκετά προκλητική πόζα στην οποία στο φόντο της φωτογραφίας, φαίνονται στην αντανάκλαση του καθρέπτη τα οπίσθιά της!

Βέβαια, η Ιρίνα έχει αναρτήσει πολλές και υπέροχες φωτογραφίες της και αυτός είναι ακόμα ένα λόγος που δεν μπορούμε να ξεκολλήσουμε τα μάτια μας από πάνω της.

Τέλος, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι έχει ανεβασμένες περισσότερες από 1,200 δημοσιευμένες φωτογραφίες της κι έχει καταφέρει να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 9.3 εκατομμύρια followers.

Δείτε τη στο Instagram στη σελίδα της irinashaykofficial.com   στο Facebook και στο Twitter

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν, που είναι οι πιο πρόσφατες και οι πιο εντυπωσιακές στο λογαριασμό της στου Instagragm:

irina shayk irina shayk irina shayk irina shayk



Spread the love