Spread the love


Η Jasmine Tookes είναι μόλις 26 ετών κι έχει στο βιογραφικό της μία από τις ακριβότερες εμφανίσεις του Οίκου Victorias Secret!

Συγκεκριμένα, η Jasmine Tookes είναι το μελαμψό «αγγελούδι» που φόρεσε το αξίας 3 εκατομμυρίων δολαρίων διαμαντένιο σουτιέν της Victoria’s Secret στην πασαρέλα και εντυπωσίασε με την καλλίγραμμη σιλουέτα της ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.

Η ταλαντούχα περσόνα με το καταπληκτικό κορμί, αποτελεί την τρανή απόδειξη πως οι γυναίκες της φυλής της καταφέρνουν να… μαγέψουν χάρη στο DNA τους, ενώ παράλληλα η ίδια αποτελεί μία από τις πιο περιζήτητες.

Και σιγά μην την άφηνε ντυμένη το GQ South Africa.

Να λοιπόν και το νέο εξώφυλλο του GQ South Africa για τον Ιανουάριο του 2018, που ανοίγει την αυλαία για να υποδεχτεί το νέο έτος με ένα κορίτσι σωστό διαμάντι – έχει και μπαμπά από το Γιοχάνεσμπουργκ.

Η  Jasmine Tookes είναι κάνει την παρθενική της εμφάνιση πριν από 5 χρόνια στο ετήσιο σόου της Victoria’s Secret, όπου φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητη.

Μετά από συμφωνίες που περιλαμβάνουν φωτογραφήσεις για εταιρίες όπως η LEVI’S, η Prada και τα Tommy Hilfinger, η Jasmine ποζάρει αποκαλυπτικά για τον φωτογραφικό φακό του GQ, δείχνοντας ότι δεν αξίζει να χαζεύεις μόνο το Instagram της. Αξίζει να ρίξεις μια ματιά για να σου μπει καλά η χρονιά.

Δείτε την στο Facebook, το Twitter και το Instagram

Jasmine Tookes Jasmine Tookes Jasmine Tookes Jasmine Tookes Jasmine Tookes Jasmine Tookes Jasmine Tookes Jasmine Tookes Jasmine Tookes Jasmine Tookes Jasmine Tookes Jasmine Tookes Jasmine Tookes Jasmine Tookes Jasmine Tookes Jasmine Tookes Jasmine Tookes Jasmine Tookes Jasmine Tookes Jasmine Tookes Jasmine Tookes Jasmine Tookes Jasmine Tookes Jasmine Tookes Jasmine Tookes Jasmine Tookes Jasmine Tookes Jasmine Tookes Jasmine Tookes Jasmine Tookes Jasmine Tookes Jasmine Tookes Jasmine Tookes Jasmine Tookes Jasmine Tookes Jasmine Tookes Jasmine Tookes Jasmine Tookes Jasmine Tookes Jasmine Tookes Jasmine Tookes Jasmine Tookes Jasmine Tookes Jasmine Tookes

 



Spread the love