Spread the love


Η Μαρία Ματσούκα μετά την συμμετοχή της σε τηλεοπτικό ριάλιτι παιχνίδι συνεχίζει την δουλειά στα social media ανεβάζοντας που όμορφες φωτογραφίες της με τα μαγιό που σχεδιάζει.

Το έχουμε γράψει αρκετές φορές αφού η Μαρία Ματσούκα είναι πολύ σέξι κοπέλα και της αρέσει να τραβάει τα ανδρικά βλέμματα πάνω της. Μάλιστα η σελίδα της στο Instagram είναι θαυμάσια.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι στην αρχή της καριέρας της στην εγχώρια show biz ασχολήθηκε με το τραγούδι, αλλά την κέρδισε τελικά η μόδα, και τα τελευταία χρόνια ασχολείται επαγγελματικά, και με σχετική επιτυχία με την σχεδίαση μαγιό, που τα πουλάει και διαδικτυακά μέσα από το δικό της site: mariamatsouka.gr

Η αδελφή της Δήμητρας Ματσούκα δεν θα μπορούσε να μην είναι σέξι. Η πρώην παίκτρια του survival secret ανέβασε στην προσωπική της σελίδα στο Ιnstagram με μαγιό και έγραψε σχόλιο: «#tbt #photoshooting #mariamatsoukaswimwear».

Δείτε τη στο Instagram

Δείτε και άλλα καυτά αφιερώματα στην Μαρία Ματσούκα στο Lifeviews.gr (ΦΩΤΟ)

Γιατί η Δήμητρα Ματσούκα ποζάρει συνέχεια με bikini (ΦΩΤΟ)

Η Μαρία Ματσούκα του Survival αγαπά τα μπικίνι (ΦΩΤΟ)

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Μαρία Ματσούκα Μαρία Ματσούκα Μαρία Ματσούκα Μαρία Ματσούκα Μαρία Ματσούκα Μαρία Ματσούκα

Και η αδελφή της Μαρίας, Δήμητρα Ματσούκα συμμετέχει στην επιτυχία της επιλέγοντας να φορέσει και να προβάλει τα μαγιό που σχεδιάζει η Μαρία Ματσούκα.

Μαρία Ματσούκα Μαρία Ματσούκα Μαρία Ματσούκα Μαρία Ματσούκα



Spread the love