Spread the love


Θα «αναστενάξει» όλος ο Άγιος Δομήνικος με την είδηση και μόνο ότι η πανέμορφη Όλγα Φαρμάκη θα πατήσει το πόδι της στο νησί, συμμετέχοντας στο ριάλιτι επιβίωσης «Survivor 2».

Τα πρώτα ονόματα από την ομάδα των διάσημων που φαίνεται πως έχουν «κλειδώσει» ακούστηκαν στην εκπομπή «Εδώ» του Σκάϊ κι έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Και πως να μην έχουν αφού ανάμεσά τους δεσπόζει το όνομα της εκρηκτικής Όλγας Φαρμάκης που τα σαρώνει όλα στο πέρασμά της.

Παράλληλα, ανέφεραν τον Γιάννη Βαρδή όπως και τους ηθοποιούς Στέλιο Κρητικό και Άνθιμο Ανανιάδη.

Όμως εμείς θα σταθούμε στην πανέμορφη μελαχρινή, με το γλυκό πρόσωπο, που από τότε που μάθαμε ότι είναι μόνη η φαντασία μας οργίασε.

Η Όλγα διατηρεί έναν από τους πιο εντυπωσιακούς λογαριασμούς στο Instagram, που όταν αποφασίζει να ποζάρει με μαγιό τότε πέφτουν βροχή τα Like και οι καρδούλες.

Είναι ένα από τα εγχώρια μοντέλα που στο παρελθόν μας είχα χαρίσει πολύ όμορφες φωτογραφίες της ποζάροντας για το αντρικό περιοδικό Playboy, κάνοντας το όνομά της να λάμπει ακόμα περισσότερο στα αντρικά μάτια.

Αν και δεν ασχολείται πλέον με το μόντελινγκ και έχει δημιουργήσει ένα fashion blog με την αδερφή της Γωγώ Φαρμάκη, η Όλγα Φαρμάκη έχει ένα από τα ωραιότερα κορίτσια της εγχώριας show biz και όπως είναι λογικό κοπιάζει για να το διατηρήσει.

Κανείς όμως δεν μπορεί να την ξεχάσει τότε που πόζαρε to 2008 για την ελληνική έκδοση του Playboyτα αγαπημένα της αξεσουάρ είναι τότε που απαντούσε ότι : «Τα μικροσκοπικά μαύρα στρινγκάκια και οι σέξι κορσέδες με ζαρτιέρες. Γελάω που οι άντρες τρελαίνονται όταν τα φοράς».

Αυτό όμως που μας είχε ξαφνιάσει ήταν η πόζες της το 2011 στο Playboy Ρουμανίας, που πραγματικά μας είχε αναστατώσει. Μάλιστα όπως είχε αναφέρει ο Νάσος Γουμενίδης στο site του, «το κορίτσι βρέθηκε στα δικαστήρια με τους υπευθύνους του περιοδικού καθώς το υλικό είχε συμφωνήσει να πάει μόνο στα περίπτερα και να μη διαδοθεί στο διαδίκτυο, κάτι βεβαίως που δεν έγινε». Δείτε το βίντεο εδώ

Δείτε τη στο Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τη στις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Όλγα Φαρμάκη: Η «καυτή»Ελληνίδα του Instagram (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)



Spread the love