Spread the love


Τα πιο διάσημα σούπερ μοντέλα σε ένα ημερολόγιο για το 2018 σκέτο «φωτιά» για να στηρίξουν τους Παρολυμπιακούς Αγώνες. Όλες οι επώνυμες σε μια φωτογράφηση για καλό σκοπό.

Το πρώτο ημερολόγιο της Carine Roitfeld είναι γεγονός! Η πρώην Editor in Chief της γαλλικής Vogue κυκλοφόρησε μόλις το πρώτο της ημερολόγιο για το 2018 με τα πιο διάσημα supermodels να πρωταγωνιστούν σε αυτό.

Όπως αναφέρει: «Ήταν ένα δύσκολο έτος. Από πολιτική αβεβαιότητα έως thn προσωπική απώλεια, το 2017 δεν ήταν χωρίς τις προκλήσεις του. Καθώς ο χρόνος πλησιάζει στο τέλος του, το «CR» γιορτάζει τον ερχομό του νέου έτους με το πρώτο μας ημερολόγιο φωτογραφιών. Φωτογραφίες από τον συνεργάτη του περιοδικού Steven Klein και με το στυλ της Carine, η αποκλειστική σειρά φωτογραφιών προβάλλει αγαπημένα μοντέλα με πράγματα εκθαμβωτική δύναμη.

Το ημερολόγιο έχει διεθνή αστέρια του μόντελινκ όπως η Gigi Hadid, Grace Elizabeth, Joan Smalls, Hailey Clauson, Paris Jackson, Hoyeon Jung, Binx Walton, Eniko Mihalik, Hannah Ferguson , Η Joelle Lombardi, η Danielle Herrington, η Halima Aden και η Candice Swanepoel.

Τα κορίτσια προσφέρουν τις δικές τους στιγμές δύναμης και έμπνευσης, και εξηγεί η Carine: «Είναι για την πολλαπλότητα της γυναίκας στο έτος 2018.» Πάρτε μια πρώτη ματιά στις φωτογραφίες από το ημερολόγιο που ακολουθούν, το οποίο είναι επίσημα διαθέσιμο για αγορά από σήμερα, με όλα τα έσοδα από την πώληση που θα στηρίξουν τους Παρολυμπιακούς Αγώνες, ή αλλιώς όπως είναι πιο γνωστοί ως «Special Olympics.»

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Gigi Hadid, η Halima Aden, η Candice Swanepoel, η Paris Jackson και η Joan Smalls είναι μόνο μερικά από τα supermodels τα οποία ποζάρουν με sexy εσώρουχα σηκώνοντας βάρη!

Είδαμε το άρθρο στο crfashionbook.com

Απολαύστε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:  

GIGI HADID, DECEMBER 2017

GRACE ELIZABETH, JANUARY 2018

JOAN SMALLS, FEBRUARY 2018

HAILEY CLAUSON, MARCH 2018

PARIS JACKSON, APRIL 2018

HOYEON JUNG, MAY 2018

BINX WALTON, JUNE 2018

HANNAH FERGUSON, AUGUST 2018

HANNAH FERGUSON, AUGUST 2018

JOELLE LOMBARDI, SEPTEMBER 2018

DANIELLE HERRINGTON, OCTOBER 2018

HALIMA ADEN, NOVEMBER 2018

CANDICE SWANEPOEL, DECEMBER 2018



Spread the love