Spread the love


Η Stella Maxwell είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά κορίτσια της Victoria’s Secret αφέθηκε στα χέρια των έμπειρων για το ημερολόγιο του «Love» που μετρά τις μέρες αντίστροφα μέχρι την αλλαγή του χρόνου. Απολαύστε άφοβα, και με δική σας ευθύνη.

Η Stella Maxwell είναι γνωστή σε κάθε αρσενικό του πλανήτη, καθώς αποτελεί ένα από τα πιο όμορφα και sexy «αγγελάκια» της Victoria’s Secret, με εκπληκτικές φωτογραφήσεις και τέλειο σώμα και πρόσωπο.

Είναι ένα από τα πιο διάσημα και καλοπληρωμένα κορίτσια στον κόσμο, και αυτός είναι ακόμα ένας λόγος που μπορούσε να λείπει από τη λίστα του περιοδικού «Love» με τα βίντεο που έχει ετοιμάσει προκειμένου να διαφημίσει το ημερολόγιό του.

Η 27χρονη καλλονή, φοράει μόνο αυτά που πρέπει για να ανεβάσει τον υδράργυρο στα ύψη, και μας υπόσχεται «καυτές» βόλτες με ορθοπεταλιές και ταχυκαρδίες με το ποδηλατάκι της.

Δείτε όλα τα κορίτσια στο ημερολόγιο του «Love Magazine»

Δείτε την Stella Maxwell στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Δείτε προηγούμενα αφιερώματα του Lifeviews.gr στη Stella Maxwell (ΦΩΤΟ)

Απολαύστε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Η Stella Maxwell στον προσωπικό της λογαριασμό του Instagram με 1,540 δημοσιευμένες φωτογραφίες της έχει καταφέρει να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 3.4 εκατομμύρια followers, γιατί το αξίζει.



Spread the love