Spread the love


Η Ana Braga είναι μια 35χρονη μοντέλο που δεν μασάει τα λόγια της αφού έχει φωτογραφηθεί για τα κορυφαία αντρικά περιοδικά του πλανήτη, αλλά αυτή τη φορά την συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός σε μια στιγμή που θα ήθελε να ξεχάσει ή να προβάλει, δεν έχουμε βγάλει γι αυτό το γεγονός που της συνέβη ασφαλή συμπεράσματα.

Είναι από το Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας και είναι πολυτάλαντη αφού δηλώνει, μοντέλο, χορεύτρια, συγγραφέας και σύμβουλος γυμναστικής, και μάλιστα σε όλα τα καταφέρνει μια χαρά. Ως χορεύτρια η Ana Braga έχει εμφανιστεί σε συναυλίες των Gloria Estefan, Pitbul και άλλων.

Έχει φωτογραφηθεί στα πιο γκλαμουράτα γυναίκεια περιοδικά μόδας όπως Vogue, People, Cosmopolitan, InTouch, Playboy, GQ, και διατηρεί ιστοσελίδα για να ξέρουμε τα officiam social media: theanabraga.com

Έτσι, φόρεσε ότι πιο απλό και εντυπωσιακό βρήκε στην ντουλάπα της, (κορμάκι και μαύρο κολάν παντελόνι και κόκκινες γόβες) για να βγεί την μεσημεριανή της βόλτα στους δρόμους της Calabasas, με τον φωτογράφο να την παίρνει από πίσω κατά πόδας, κρατώντας την φωτογραφική μηχανή στα χέρια μήπως και προκύψει κάτι..

Και, ως εκ θαύματος η πανέμορφη Άννα αισθάνθηκε ενόχληση στο καβάλο της, αφού είναι εμφανές ότι το κορμάκι την έκοβε, και χωρίς να το πολυσκεφτεί κατέβασε το παντελόνι της στη μέση του δρόμου και προσπάθησε να το φτιάξει ώστε να μην χαλάσει την διάθεση της για περπάτημα.

Το όλο σκηνικό κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός και το αποτέλεσμα που ακολουθεί είναι πολύ εντυπωσιακό.

Μάλιστα διατηρεί και κανάλι στο Youtube που δίνει συμβουλές στις κυρίες, και όχι μόνο.

Δείτε τη στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Ana Braga: Η 35χορνη «καυτή» μοντέλα με ερωτικές ατέλειες (ΦΩΤΟ)

Μοντέλο του «Playboy» πήγε για βόλτα χωρίς εσώρουχα (ΦΩΤΟ)

Ana Braga Ana Braga Ana Braga Ana Braga Ana Braga Ana Braga Ana Braga Ana Braga

Ana Braga Ana Braga Ana Braga Ana Braga Ana Braga Ana Braga Ana Braga Ana Braga Ana Braga Ana Braga Ana Braga Ana Braga Ana Braga

Δείτε τις πολύ όμορφες αναρτήσεις που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό του Instagram:

Μοντέλο του «Playboy» πήγε για βόλτα χωρίς εσώρουχα



Spread the love