Spread the love


Στα νιάτα της την Elle Macpherson της αποκαλούσαν “The Body” και όλοι θεωρούσαν πως είχε το πιο τέλειο κορμί στον κόσμο, ενώ είναι το μόνο μοντέλο που έκανε 5 εξώφυλλα στο γνωστό τεύχος με τα μαγιό του περιοδικού Sport’s Illustrated. Σήμερα  είναι πλέον 53 ετών, έχει κάνει καριέρα ως παρουσιάστρια και ηθοποιός και έχει στήσει μια μικρή αυτοκρατορία με brands υγιεινής διατροφής, προϊόντων fitness και κολεξιόν με μαγιό και εσώρουχα.

Στα 53 της, καταφέρνει να ξεχωρίζει, να εντυπωσιάζει και να κάνει τους πάντες να την θυμούνται για το αψεγάδιαστο κορμί και για την στρωμένη με ροδοπέταλα καριέρα της.

Η Elle Macpherson ξαναχτυπά, λανσάροντας μπικίνι από την δική της σειρά ρούχων.

Η καλλονή, χωρίς να νοιάζεται για την ηλικία της, φορά τις δημιουργίες της, φωτογραφίζεται για το Instagram και προκαλεί αναστάτωση στον αντρικό πληθυσμό. Η ανάρτησή της συγκέντρωσε πλήθος σχολίων με κάποιους από τους οπαδούς της να γράφουν «Σοβαρά τώρα, δεν γερνάς ποτέ», «απλή τελειότητα» και «έχεις το ωραιότερο σώμα στον κόσμο».

 Όσον αφορά στο μυστικό για τέλειο κορμί η Elle Macpherson δηλώνει: «Ανακάλυψα το μεγάλο όφελος της καλής διατροφής και της αλκαλικής ζωής από τον διατροφολόγο μου και το πιο σημαντικό για μένα είναι το πώς νιώθω και το γεγονός πως ανακάλυψα ότι εάν το σώμα μου παίρνει τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται,, τότε η εσωτερική ομορφιά αντικατοπτρίζεται προς τα έξω» δήλωσε η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Το σούπερ μόντελ αποκάλυψε επίσης μερικά από τα μυστικά της μακρόβιας σταδιοδρομίας της, καθώς και συμβουλές που τη βοηθούν να διατηρεί την εμφάνισή της.

«Η αγάπη, το γέλιο και το νερό» αναφέρει η Elle ως τον τρόπο με τον οποίο ανήλθε στην κορυφή μιας έντονα ανταγωνιστικής βιομηχανίας.

Όσον αφορά στις συμβουλές για την καριέρα της, η Elle εξηγεί πως πρέπει να «βρείτε συντρόφους που να σας καταλαβαίνουν και να υποστηρίζουν τα όνειρά σας». Κατόπιν πρέπει να «οραματιστείτε για το τι θέλετε να δημιουργήσετε λεπτομερώς». «Μοιραστείτε τα όνειρα και παρακολουθήστε τα να μεγαλώνουν» πρόσθεσε το μοντέλο.

Απολαύστε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

Elle Macpherson Elle Macpherson  Elle Macpherson Elle Macpherson Elle Macpherson Elle Macpherson Elle Macpherson Elle Macpherson Elle Macpherson Elle Macpherson Elle Macpherson Elle Macpherson Elle Macpherson Elle Macpherson Elle Macpherson Elle Macpherson Elle Macpherson Elle Macpherson Elle Macpherson Elle Macpherson Elle Macpherson Elle Macpherson Elle Macpherson Elle Macpherson Elle Macpherson Elle Macpherson Elle Macpherson Elle Macpherson Elle Macpherson Elle Macpherson Elle Macpherson Elle Macpherson


Spread the love