Spread the love


Στο πλευρό του Νίκου Οικονομόπουλου βλέπουμε φέτος την Άννυ Ξαντινίδου η οποία κάνει το ντεμπούτο της στη νυχτερινή Αθήνα και μας κερδίζει με την εμφάνισή της…

Η Άννυ Ξαντινίδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λάρισα. Οι καλλιτεχνικές της ανησυχίες εκδηλώθηκαν από πολύ μικρή ηλικία με ιδιαίτερη προτίμηση στο τραγούδι, το χορό και την υποκριτική τέχνη. Το ενδιαφέρον της ήταν τόσο μεγάλο που έκανε ανάλογες σπουδές παράλληλα με το σχολείο.

Είναι 28 ετών και ζει στην Αθήνα. Από 15 ετών ασχολείται με το χορό και έχει πτυχίο στους latin χορούς. Τα τελευταία 6 χρόνια τραγουδά επαγγελματικά και έχει συνεργαστεί με πολλούς καταξιωμένους καλλιτέχνες.

Παρά το νεαρό της ηλικίας της, η Αννυ έχει στο βιογραφικό της συνεργασίες με αρκετούς δημοφιλείς καλλιτέχνες, όπως ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Τάμτα, η Στέλλα Καλλή, ο Γιώργος Γιαννιάς και η Αμαρυλλίς. Μάλιστα, είχε συνεργαστεί και με τον αξέχαστο Παντελή Παντελίδη.

Παρακολουθεί μαθήματα φωνητικής και πιάνου, αλλά και σπουδές χορού, οι οποίες αρχίζουν στο πλευρό του Φωκά Ευαγγελινού και τους έμπειρους δασκάλους της σχολής του, παράλληλα με τις σπουδές της στην Οικιακή Οικονομία και Οικολογία στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο.

Το πιο συναρπαστικό στη ζωή της μέχρι σήμερα ήταν η συμμετοχή της στα Special Olympics το 2011, ως χορεύτρια στην τελετή έναρξης και λήξης.

Η Άννυ Ξαντινίδου συμμετείχε στην έκτη blind audition του «The voice 2» στον ANT1 το 2015.

Ερμήνευσε το “Όσο ο κόσμος θα έχει έσενα” – Demy feat. Mike. Η Άννυ δεν τα κατάφερε στη Blind Audition και οι τέσσερις coaches έμειναν με την πλάτη γυρισμένη.

Το 2016 κυκλοφόρησε και το πρώτο της digital single σε συνεργασία με την UP2U Records και την Spicy με το τραγούδι “Καλοκαίρι στην άμμο”

Φέτος την σέξι αοιδό, την βλέπουμε στο πλευρό του Νίκου Οικονομόπουλου, βάζοντας φωτιά στη νυχτερινή Αθήνα και μας κερδίζει με την σέξι εμφάνισή της…

Άλλωστε η Άννυ Ξανιτίδου είναι εκτός και από φωνάρα και κορμάρα. Έχει τρομερά πόδια, αλλά και καυτές αναλογίες. Θα μπορούσε κάλλιστα να ήταν και μοντέλο.

Δείτε την στο Facebook και το Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

Άννυ Ξαντινίδου Άννυ Ξαντινίδου Άννυ Ξαντινίδου Άννυ Ξαντινίδου Άννυ Ξαντινίδου Άννυ Ξαντινίδου Άννυ Ξαντινίδου Άννυ Ξαντινίδου Άννυ Ξαντινίδου Άννυ Ξαντινίδου Άννυ Ξαντινίδου Άννυ Ξαντινίδου Άννυ Ξαντινίδου Άννυ Ξαντινίδου Άννυ Ξαντινίδου Άννυ Ξαντινίδου Άννυ Ξαντινίδου Άννυ Ξαντινίδου Άννυ Ξαντινίδου Άννυ Ξαντινίδου Άννυ Ξαντινίδου Άννυ Ξαντινίδου Άννυ Ξαντινίδου Άννυ Ξαντινίδου Άννυ Ξαντινίδου Άννυ Ξαντινίδου Άννυ Ξαντινίδου Άννυ Ξαντινίδου Άννυ Ξαντινίδου Άννυ Ξαντινίδου Άννυ Ξαντινίδου Άννυ Ξαντινίδου Άννυ Ξαντινίδου Άννυ Ξαντινίδου Άννυ Ξαντινίδου Άννυ Ξαντινίδου Άννυ Ξαντινίδου Άννυ Ξαντινίδου Άννυ Ξαντινίδου

 



Spread the love