Spread the love


Άφησε για λίγο την Ελλάδα κι αποφάσισε να εντυπωσιάσει την άλλη πλευρά του Ατλαντικού η πανέμορφη Χριστίνα Μήλιου με την φωνή και το κορμί της…

Η Χριστίνα είναι τραγουδίστρια και φανατική οπαδός του Ολυμπιακού. Σαν μοντέλο έχει κάνει μερικά εκπληκτικά γυμνά.

Κάθε της φωτογραφία στο Instagram ξεσηκώνει τα ανδρικά πλήθη και ανεβάσει τη θερμοκρασία κατακόρυφα.

Η Χριστίνα Μηλιού είναι μια από τις πιο sexy τραγουδίστριες της νυχτερινής ζωής.

Η Χριστίνα Μηλιού γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Η μουσική καταγωγή της, πατέρας μουσικοσυνθέτης & μαέστρος και μητέρα τραγουδίστρια, προμήνυε την ενασχόληση της Χριστίνας με τη μουσική και το τραγούδι. Από πολύ μικρή ηλικία ξεκίνησε τα μαθήματα πιάνου και το 2007 ήταν το έτος που άρχισε να τραγουδάει επαγγελματικά.

Έχει δυνατές συνεργασίες στο ενεργητικό της με καταξιωμένους καλλιτέχνες του ελληνικού μουσικού πενταγράμμου όπως ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος, η Κατερίνα Στανίση, Δημήτρης Κοντολάζος, Βασίλης Καρράς, Πάνος Κιάμος, Πάολα, Έλλη Κοκκίνου, Νίκος Μακρόπουλος, Γιώργος Σαμπάνης, Γιώργος Γιαννιάς, Χρήστος Μενιδιάτης, Γιάννης Πλούταρχος, Θάνος Πετρέλης, Σταμάτης Γονίδης, Βαλάντης, Χρήστος Χολίδης, Νίνο, κ.ά. Συμμετείχε στο δημοφιλές talent show “The Voice” όπου το ταλέντο της και η σκηνική της παρουσία την βοήθησαν να ξεχωρίσει.

To καλοκαίρι του 2014 κυκλοφορεί η πρώτη της δισκογραφική δουλειά, με τίτλο “Πες μου”, ένα ντουέτο με το Θάνο Πετρέλη το οποίο κατάφερε να σκαρφαλώσει στις πρώτες θέσεις του ραδιοφωνικού airplay και αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο.

Τον Φεβρουάριο του 2016 ξεκινάει η συνεργασία της νεαρής ερμηνεύτριας με την ICON MUSIC & Panik Platinum. Το καινούργιο της τραγούδι, το οποίο περιλαμβάνει συμμετοχή του STAN, τιτλοφορείται “Παράπονό μου”! Είναι σε στίχους STAN, μουσική Πάνου Βλασακούδη, Ιωσήφ Κοτσυφάκη, Μάνου Δεδεβέση & STAN, και παραγωγή της ICON MUSIC. Κυκλοφορεί από Panik Platinum & ICON MUSIC Records.

Είχε πάρει μέρος συμμετοχής στο πρώτο The Voice στον ANT1. Δεν τα κατάφερε στη συνέχεια, όμως… φροντίζει να μας εντυπωσιάζει με τα φοβερά και τρομερά γυμνά της.

Η νεαρή τραγουδίστρια έχει ιδιαίτερη προτίμηση στα μίνι και στα αποκαλυπτικά φορέματα και όπως είναι φυσικό κάθε φορά που εμφανίζεται στη πίστα, το αντρικό κοινό παραληρεί.

Δείτε την στο Facebook και το Instagram

Αυτή την περίοδο η πανέμορφη Χριστίνα Μήλιου άφησε για λίγο την Ελλάδα κι αποφάσισε να εντυπωσιάσει την άλλη πλευρά του Ατλαντικού με την φωνή και το κορμί της…

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

Χριστίνα Μηλιού Χριστίνα Μηλιού Χριστίνα Μηλιού Χριστίνα Μηλιού Χριστίνα Μηλιού Χριστίνα Μηλιού Χριστίνα Μηλιού Χριστίνα Μηλιού Χριστίνα Μηλιού Χριστίνα Μηλιού Χριστίνα Μηλιού Χριστίνα Μηλιού Χριστίνα Μηλιού Χριστίνα Μηλιού Χριστίνα Μηλιού Χριστίνα Μηλιού Χριστίνα Μηλιού Χριστίνα Μηλιού Χριστίνα Μηλιού Χριστίνα Μηλιού Χριστίνα Μηλιού Χριστίνα Μηλιού Χριστίνα Μηλιού Χριστίνα Μηλιού Χριστίνα Μηλιού Χριστίνα Μηλιού Χριστίνα Μηλιού Χριστίνα Μηλιού Χριστίνα Μηλιού Χριστίνα Μηλιού Χριστίνα Μηλιού Χριστίνα Μηλιού Χριστίνα Μηλιού Χριστίνα Μηλιού Χριστίνα Μηλιού Χριστίνα Μηλιού Χριστίνα Μηλιού Χριστίνα Μηλιού Χριστίνα Μηλιού Χριστίνα Μηλιού Χριστίνα Μηλιού Χριστίνα Μηλιού Χριστίνα Μηλιού Χριστίνα Μηλιού Χριστίνα Μηλιού Χριστίνα Μηλιού Χριστίνα Μηλιού Χριστίνα Μηλιού Χριστίνα Μηλιού Χριστίνα Μηλιού

 

 



Spread the love