Spread the love


Είναι από τα πιο «καυτά» κορμιά της ελληνικής σόουμπιζ και δεν διστάζει, μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram να προβάλλει τις… καυτές αναλογίες της.

Η Χριστίνα Πάζιου έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Έχει ένα από τα καλύτερα κορμιά της showbiz, και είναι λογικό αφού δεν σταματά να γυμνάζεται, χειμώνα καλοκαίρι, και όχι μόνο στο γυμναστήριο αλλά όπου κι αν βρεθεί, στη θάλασσα, στο βουνό στα βράχια, με καύσωνα, με κρύο, στα χιόνια.

Η γυμνάστρια Χριστίνα Πάζιου, έχει τρελάνει το instagram για δυο λόγους: Για τα πιο απίθανα μέρη που κάνει γυμναστική αλλά και για τις …σέξι πόζες της όταν κάνει γυμναστική!

Δείτε τη στο Instagram και τις σελίδες της εδώ paziou.gr κι εδώ cpcollection.gr

Η σέξι γυμνάστρια φοράει και τα σέξι μαγιό και ρούχα από την προσωπική συλλογή ρούχων με την υπογραφή της κάτι που κάνει τις φωτογραφίες της, ακόμα πιο… καυτές!

Δείτε και άλλα καυτά αφιερώματα του Lifeviews.gr στην Χριστίνα Πάζιου (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Εμείς συλλέξαμε τις τελευταίες καυτές τις πόζες και σας τις παρουσιάζουμε.

Απολαύστε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

Χριστίνα Πάζιου Χριστίνα Πάζιου Χριστίνα Πάζιου Χριστίνα Πάζιου Χριστίνα Πάζιου Χριστίνα Πάζιου Χριστίνα Πάζιου Χριστίνα Πάζιου Χριστίνα Πάζιου Χριστίνα Πάζιου Χριστίνα Πάζιου Χριστίνα Πάζιου Χριστίνα Πάζιου Χριστίνα Πάζιου Χριστίνα Πάζιου Χριστίνα Πάζιου Χριστίνα Πάζιου Χριστίνα Πάζιου Χριστίνα Πάζιου Χριστίνα Πάζιου Χριστίνα Πάζιου Χριστίνα Πάζιου Χριστίνα Πάζιου Χριστίνα Πάζιου Χριστίνα Πάζιου Χριστίνα Πάζιου Χριστίνα Πάζιου Χριστίνα Πάζιου Χριστίνα Πάζιου Χριστίνα Πάζιου

 

 

 



Spread the love