Spread the love


Η Φρειδερίκη Μέμμου μας είχε τραβήξει την προσοχή από τα πρώτα της βήματα στο χώρο του μόντελινγκ, και είναι ένα από τα πιο «αγαπημένα» μας κορίτσια γιατί ξεχωρίζει για τον ντόμπρο χαρακτήρα της, την κορμοστασιά της, αλλά και το πολύ εκφραστικό της πρόσωπο.

Είναι από τα κορίτσια που δεν φοβήθηκε την δουλειά, ξέρει να λέει όχι, και όσοι συνεργάστηκαν μαζί της μιλάνε με τα καλύτερα λόγια. Είναι το χαρακτηριστικό παράδειγμα εργαζόμενου κοριτσιού, που με πείσμα και θέληση γι αυτό που αγάπησε τα έδωσε όλα και είδε τους κόπους της να φέρνουν καρπούς.

Θέλει μόνο τρία μαθήματα για να πάρει το πτυχίο της, και μέχρι τότε περιμένουμε να μας φέρει και διεθνείς τίτλους, έκτος από τους εγχώριους.

Η Φρειδερίκη Μέμμου είναι μια εντυπωσιακή επιβλητική παρουσία στο χώρο του modeling που σίγουρα ξέρει πως να σαγηνεύει τα βλέμματα γύρω τής. Είναι μια γυναίκα που εύχεσαι να σου τύχει, μιας και η αρχαιοελληνική ομορφιά της σε συνδυασμό με τα σγουρά μαλλιά της και το σπινθηροβόλο βλέμμα δεν περνάνε απαρατήρητα.

#praga#holidays #walking#christmas#lover#travels#instagood#instame#instapick#instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Φρειδερίκη Μέμμου (@mem_frider) στις

Πλέον μένει μόνιμα Θεσσαλονίκη και συνεχώς βρίσκεται σε συζητήσεις για μελλοντικές δουλειές, μιας και έχει καθιερωθεί ως πολυσυζητημένο μοντέλο στην συμπρωτεύουσα και όχι μόνο.

Πρόσφατα στα καλλιστεία «Miss Tourism of Greece» όπου οργάνωσε ο Γεώργιος Κουτούλιας και την Ακαδημία Μοντέλων σε συνεργασία με το σωματείο Ελλήνων Μοντέλων κατέκτησε τον τίτλο «Miss Europe Greece 2018» όπου της δίνει το εισιτήριο για να εκπροσωπήσει την χώρα μας στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα στο Λίβανο, στον αντίστοιχο ευρωπαϊκό διαγωνισμό.

MISS EUROPE 2018 of GREECE

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Φρειδερίκη Μέμμου (@mem_frider) στις

Στο ενεργητικό της έχει πολλές συνεργασίες ποικίλων δραστηριοτήτων όπως video clips, fashion shows, promotions, photoshootings και όπως προβλέπεται συνεχίζει ακάθεκτη. Της ευχόμαστε να συνεχίσει της πορεία της στο χώρο και φυσικά μια καλή διάκριση για την χώρα μας.

Δείτε τη στο Facebook και στο Instagram

#instafollowers#instago#instagood#follow4follow#follows#followme#insta#instame#instagram#smiley#smilesmilesmile#greecestagram#greece#greek#girly#love#after#afternoon#

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Φρειδερίκη Μέμμου (@mem_frider) στις

Φρειδερίκη Μέμμου Φρειδερίκη Μέμμου Φρειδερίκη Μέμμου Φρειδερίκη Μέμμου Φρειδερίκη Μέμμου Φρειδερίκη Μέμμου Φρειδερίκη Μέμμου Φρειδερίκη Μέμμου Φρειδερίκη Μέμμου Φρειδερίκη Μέμμου Φρειδερίκη Μέμμου Φρειδερίκη Μέμμου



Spread the love