Spread the love


Η πανέμορφη παίκτρια Ιωάννα Τούνη που τα σάρωσε όλα με την παρουσία της στο τηλεπαιχνίδι μόδας του Σκάϊ «My Style Rocks» μίλησε για όλα όσα ρωτήθηκε, και φυσικά έκανε αποκαλύψεις για την καταγωγής που τόσο έχει συζητηθεί.

Η Θεσσαλονικιά 24χρονη Ιωάννα Τούνη που έγινε γνωστή στο πανελλήνιο από την συμμετοχή της στο «My Style Rocks» μίλησε σε στην πρωινή «το Πρωινό μου» στον ΑΝΤ1 την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018.

Στην ερώτηση αν είναι Θεσσαλονικιά απάντησε «όχι δεν είμαι από Θεσσαλονίκη, αλλά επειδή είμαι από τα τρία μου στην Θεσσαλονίκη, εκεί μεγάλωσα, εκεί είναι όλα τα βιώματά μου.. Η μαμά μου είναι από τις Σέρρες, ο μπαμπάς μου είναι από τα Γιάννενα, εγώ γεννήθηκα Ρόδο, όποτε λέω Θεσσαλονίκη. Μέχρι τριών χρόνων έμεινα Ρόδο».

Μάλιστα η Φαίη Σκορδα την ρώτησε για τα σχετικά δημοσιεύματα που ήθελαν να έλκει την καταγωγή της από την Αλβανία η Ιωάννα Τούνη απάντησε: «Νομίζω ότι ο δημοσιογράφος που είπε ότι με λένε “Τουνς” και ο πρώην μου με συμβούλεψε να το κόψω έχει πολύ φαντασία. Όσο γνωρίζω το γενεαλογικό μου δέντρο δεν έχω σχέση ούτε με Μικρά Ασία, ούτε με Πόντο.. αυτό. Η μαμά μου είναι από το Νέο Πετρίσι, ο μπαμπάς μου είναι από τα Ιωάννινα.. Τέλος.

Δείτε την συνέντευξή της στο σχετικό απόσπασμα που ακολουθεί:



Spread the love