Spread the love


Η αθλήτρια στίβου του Ηρακλή, Κατερίνα Δαλάκα, μπαίνει στο «Survivor 2» και αναμένεται να κάψει καρδιές στον αντρικό πληθυσμό με την υπέροχη σιλουέτα της, οπότε αυτός είναι ακόμη ένας λόγος να αγωνιούμε για να την δούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Το «Survivor 2» ξεκινάει με τις καλύτερες προϋποθέσεις στις 21 Ιανουαρίου και μας κάνει χαρούμενους η συμμετοχή της 25χρονης αθλήτριας του στίβου, Κατερίνα Δαλάκα.

Η εν ενεργεία αθλήτρια του στίβου και πρωταθλήτρια των 400 μέτρων με εμπόδια είχε αγωνιστεί με την φανέλα του Ηρακλή της Θεσσαλονίκης και πλέον από τις 21 Ιανουαρίου θα τρέχει στον Άγιο Δομίνικο για το «Survivor 2».

Η Κατερίνα Δαλάκα έχει πρότυπο τη Φανή Χαλκιά και προέρχεται από αθλητική οικογένεια μιας και οι δυο γονείς της είναι γυμναστές και διατηρούν Σχολή TAEKWONDO στην Κατερίνη και όπως είναι αναμενόμενο η 25χρονη αθλήτρια να έχει λάβει μαύρη ζώνη.

Θα πρέπει να σημειώσουμε επίσης, ότι είναι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, και είναι πάρα πολύ όμορφη όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Δείτε τη στο Facebook και στο Instagram

Κατερίνα Δαλάκα Κατερίνα Δαλάκα



Spread the love