Spread the love


Φαίνεται πως στην Σάσα Μπάστα έλειψε το καλοκαίρι και είπε να ανεβάσει μια φωτογραφία με μαγιό κι να μας κάνει να καταλάβουμε πως κι εμάς μας έλειψε!

Στην Αίγυπτο βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες η Σάσα Μπάστα, συνδυάζοντας το τερπνόν μετά του ωφελίμου, δουλειά και διασκέδαση.

Επειδή δεν κατάφερε να βρει χρόνο για τις διακοπές των Χριστουγέννων, αποφάσισε να πάρει την παρέα της και μα ταξιδέψει μέχρι εκεί για να γεμίσει και πάλι μπαταρίες. Εκεί θα κάτσει για δέκα ημέρες για να ξεκουραστεί, διότι μόλις επιστρέψει την περιμένει πολλή δουλειά.

Δείτε την Σάσα Μπάστα στο Facebook το και στο Instagram

Η τραγουδίστρια έχει πάει εκεί να γυρίσει το νέο της βιντεοκλίπ απολαμβάνοντας και στιγμές χαλάρωσης.

Μόλις επιστρέψει το πρόγραμμα της είναι ιδιαίτερα φορτωμένο, αφού ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει 4 τραγούδια με video clips μέσα στους επόμενους 4 μήνες.

Με απλά λόγια 1 τραγούδι κάθε μήνα, ενώ παράλληλα ετοιμάζει και ένα ολοκληρωμένο δίσκο που θα κυκλοφορήσει πρώτα στην Κύπρο μέσω γνωστής εφημερίδας μιας και η Κύπρος όπως η ίδια λέει, είναι το γούρι της και στη συνέχεια σε όλη την Ελλάδα.

Το πρωί της Δευτέρας έκανε snorkeling και το έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους που εντυπωσιάστηκαν με το σέξι μαγιό της.

Δείτε και άλλα καυτά αφιερώματα του Lifeviews.gr στην Σάσα Μπάστα (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Απολαύστε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

Σάσα Μπάστα Σάσα Μπάστα Σάσα Μπάστα Σάσα Μπάστα Σάσα Μπάστα Σάσα Μπάστα Σάσα Μπάστα Σάσα Μπάστα Σάσα Μπάστα Σάσα Μπάστα Σάσα Μπάστα



Spread the love