Spread the love


Η γνωστή σέξι κυρία Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε on camera πώς θέλει να είναι ο άντρας των ονείρων της σε συνέντευξη που παραχώρησε μέσα στο «Barbie» δωμάτιό της, ανοίγοντας την πόρτα του σπιτιού της. Παιδιά τρέξτε..

Η Ιωάννα Τούνη έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο «My Style Rocks». H εκρηκτική παίκτρια του reality μόδας του ΣΚΑΙ ξεχώρισε από την πρώτη κιόλας εμφάνισή της, τόσο με την πληθωρική της εμφάνιση, όσο και με τη γεμάτη ζωντάνια προσωπικότητά της.

Μπορεί το παιχνίδι να τελείωσε, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως οι τα κορίτσια του έχουν σταματήσει να απασχολούν το κοινό.

Η Ιώαννα άνοιξε το σπίτι της στην κάμερα της εκπομπής «Όλα Καλά» και παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην δημοσιογράφο Σοφία Αλατζά. Όπως θα δείτε, ο προσωπικός χώρος της στη Θεσσαλονίκη θυμίζει λίγο από «Barbie», μιας και το ροζ είναι το κυρίαρχο χρώμα.

Αγόρια όσοι έχετε μισθό κάτω των 1.500 ευρώ μην μπείτε στον κόπο να την φλερτάρετε γιατί τον άντρα τον θέλει με «γερή» τσέπη.

Η σέξι ξανθιά που γνωρίσαμε μέσα από το «my style rocks» δήλωσε: «Τι επάγγελμα θα ήθελα να κάνει ο άντρας των ονείρων μου; Δύσκολο. Δεν ξέρω αλλά, θα ήθελα να έχει σίγουρα ένα 1500 ευρώ μισθό. Τι επαγγέλματα υπάρχουν για αυτό σήμερα;»..

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί με τις δηλώσεις της:



Spread the love