Spread the love


Η καλογυμνασμένη Jen Selter είναι ένα μοντέλο με τα «ομορφότερα» οπίσθια του Instagram και δυστυχώς γι αυτή αυτό δεν το εκτίμησε η αεροσυνοδός της πτήσης της American Airlines, που κάλεσε την ασφάλεια του αεροπλάνου να την κατεβάσει, και να χάσει την πτήση.

Από πτήση της American Airlines εκδιώχθηκε το Σάββατο η Jen Selter, που ομολογουμένως είναι ένα από τα πιο γνωστά fitness μοντέλα του Instagram, που έγινε ευρέως γνωστή στο παγκόσμιο κοινό για τα καλοσχηματισμένα οπίσθιά της, ίσως για να ακριβολογούμε έχει από τα πιο εντυπωσιακότερα του Instagram.

Μάλιστα, όπως αρκετές φορές έχει δηλώσει δεν έχει κάνει καμία επέμβαση στους γλουτούς της, αλλά γυμνάζεται σκληρά και προσέχει πολύ την διατροφή της.

Ο λόγος που την κατεβάσαν από την πτήση ήταν ο καβγάς που είχαν η ίδια και η αδελφή της με αεροσυνοδό και τον πιλότο.

Η ίδια ανέβασε βίντεο από με το περιστατικό στον λογαριασμό της στο Twitter. Όπως αναφέρει το «TMZ», η Selter και η αδελφή της μπήκαν σε αεροπλάνο στο Μαϊάμι, το οποίο ήταν να πετάξει για το αεροδρόμιο La Guardia της Νέας Υόρκης, ωστόσο η πτήση είχε καθυστέρηση 1,5 ώρες εξαιτίας προβλημάτων μηχανολογικής φύσης.

Η ίδια καθόταν όταν ένας άλλος επιβάτης πήγε στην τουαλέτα, και αυτή σηκώθηκε για να πάρει κάτι από το ντουλαπάκι των αποσκευών πάνω από τα καθίσματα. Αεροσυνοδός της είπε να καθίσει ξανά, και προέκυψε διαφωνία, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να ερωτηθεί εάν θέλει να φύγει από την πτήση, με την ίδια να απαντά «ναι» (αργότερα είπε πως το είπε σαρκαστικά).

Στη συνέχεια κλήθηκε ο πιλότος και ο καβγάς φούντωσε, με άλλους επιβάτες να εμπλέκονται. Τελικά αστυνομικοί ανέβηκαν στο αεροπλάνο και απομάκρυναν την Selter, την αδελφή της και έναν άλλο επιβάτη.

Η Jen Selter, με 11,8 εκατ. followers στο Instagram και 1,15 εκατ. στο Twitter, δηλώνει «fitness lover» και «lifestyle influencer» και ασχολείται με θέματα εμφάνισης, διατροφής, φυσικής κατάστασης κ.α.

Απολαύστε τις υπέροχες φωτογραφίες της που ακολουθούν αφού είναι κόσμημα για το Instagram.

Δείτε τη στο Twitter και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

 

 



Spread the love