Spread the love


Στο βιογραφικό της μετρά συμμετοχές σε ταινίες, φωτογραφίσεις, το στέμμα της Miss Universe και εκατομμύρια followers στα social media. 

Η 25χρονη Olivia Culpo είναι ηθοποιός, παρουσιάστρια, μοντέλο – το 2012 κατέκτησε και τον τίτλο της Miss Universe- και μετρά περισσότερους από 2 εκατ. followers στο Instagram.

Η Olivia Culpo, η εκρηκτική καλλονή με την ιδιαίτερη ομορφιά και το υπέροχο βλέμμα, μονοπωλεί και πάλι το ενδιαφέρον, ποζάροντας στο «Sports Illustrated», στη βίβλο των σέξι γυναικών.

Η 25χρνη Αμερικανίδα, φορώντας ένα ολόσωμο μαγιό που αναδεικνύει τις αναλογίες και το καλλίγραμμο κορμί της, «στήνεται» στο φακό και τρελαίνει τον αντρικό πληθυσμό με αυτή της την επιλογή. Μία μικρή γεύση από τη φωτογράφιση έδωσε η ίδια, ποστάροντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα από τα στιγμιότυπα.

Το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο με χιλιάδες από τους θαυμαστές της να την απογειώνουν και να σχολιάζουν το σώμα και τις καμπύλες της.
«Σήμερα, ένα μεγάλο μου όνειρο έγινε πραγματικότητα! Δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα είμαι η πρωτοεμφανιζόμενη του 2018 για το Sports Illustrated! Αυτός ήταν ένας επαγγελματικός μου στόχος και είχα δουλέψει σκληρά όλα αυτά τα χρόνια για να τον κατακτήσω. Ανυπομονώ να βγει η φωτογράφιση. Τελικά η σκληρή δουλειά και η επιμονή σε ανταμείβουν» έγραψε η Ολίβια, εκφράζοντας τη χαρά της γι’ αυτή τη συνεργασία.
Δείτε την στο Facebook, το Twitter και το Instagram
Απολαύστε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:


Spread the love