Spread the love


Πλέον νέος γκολκίπερ του Ολυμπιακού είναι ο 23χρονος Ίβιτσα Ίβουσιτς, που ήρθε να υπογράψει στον Ολυμπιακό, και να παίξει στην Ελλάδα μαζί με την πανέμορφη αγαπημένη του, μοντέλο Σάρα Βέσκοβιτς (Sara Veskovic).

Η κοπέλα του είναι το πανέμορφο μοντέλο Σάρα Βέσκοβιτς, και για να μην τα πολυλογούμε η Κροάτισσα καλλονή ήδη χαίρεται τον ήλιο της Ελλάδας και μάλιστα ανέβασε και την πρώτη της φωτογραφία από την χώρα μας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ο 23χρονος πορτιέρο και το νεαρό μοντέλο διατηρούν σχέση πάνω από τρία χρόνια και ήρθαν μαζί στη χώρα μας για να υπογράψει ο Ίβουσιτς στον Ολυμπιακό.

Όπως έγραψε το Gavros.gr, ο Ολυμπιακός κινήθηκε με άκρα μυστικότητα και το απόγευμα της Πέμπτης ανακοίνωσε την απόκτηση του 23χρόνου πορτιέρο, Ιβιτσα Ίβουσιτς. Οι πρωταθλητές Ελλάδας χωρίς να βγει τίποτα προς τα έξω, απέκτησαν τον Κροάτη τερματοφύλακα, ο οποίος θα πλαισιώσει κάτω από τα «ερυθρόλευκεα» γκολπόστ τους Σίλβιο Προτό και Λευτέρη Χουτεσιώτη.

Ο Ιβουσιτς ξεκίνησε την καριέρα του το 2001 στα τμήματα υποδομής της Ριέκα και το 2011 εντάχθηκε στην Ακαδημία της Ιντερ. Την ίδια χρονιά έπαιξε ως δανεικός στην USD 1913 Seregno Calcio. Το 2014 αγωνίστηκε ως δανεικός στην Πράτο, από την οποία μετακόμισε το 2015 στην Ιστρα. Αξίζει να σημειώσουμε μάλιστα ότι είναι διεθνής με όλες τις μικρές ομάδες της Κροατίας.

Δείτε τη στο Facebook

Απολαύστε την στις φωτογραφίες της που ακολουθούν:



Spread the love