Spread the love


To νέο αίμα του μόντελινγκ από τη Βραζιλία είναι η Σοφία Ρέσινγκ (Sofia Resing) και δείχνει ικανή να μας κάνει να ξεχάσουμε τις υπόλοιπες διάσημες βραζιλιάνες όπως τα μεγαθήρια Αμπρόζιο, Ζιζέλ, γιατί είναι πιο νέα και ακόμα πιο ωραία.

Όπως γράφει η Sofia Resing στην σελίδα της έχει γεννηθεί στο Porto Alegre στις 25 Σεπτεμβρίου 1991, που βρίσκεται στο νότο της Βραζιλίας, από μια μικρή οικογένεια. Οι πιο αγαπημένες της αναμνήσεις από την παιδική ηλικία περιλαμβάνουν ατελείωτες διακοπές στο οικογενειακό παραλιακό σπίτι της, διαβάζοντας βιβλία στην αγαπημένη της αιώρα και σερφάρισμα, και σαν παιδί διάβασε πολύ βραζιλιάνικη λογοτεχνία στη σχολική βιβλιοθήκη.

Το ότι θα γινόταν μοντέλο δεν ήταν ποτέ στο μυαλό της Σοφίας μέχρι που τη συνόδευσε η αδερφή της σε ένα τοπικό διαγωνισμό ομορφιάς. Η Σόφια κατέληξε στον τελικό, αλλά αποφάσισε να μείνει στο σχολείο αλλά έκανε και κάποιες φωτογραφήσεις παράλληλα.

Κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στο Μαϊάμι, σε ένα πάρτι Αποκριών την «τσίμπησε» ένα πρακτορείο της Νέας Υόρκης που την οδήγησε στη «Big Apple», όπου υπέγραψε το πρώτο συμβόλαιο ως μοντέλο στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η Σόφια ζει πλέον στη Νέα Υόρκη με πολυάριθμες φωτογραφήσεις και παρουσιάσεις σε διάφορες χώρες για τα ELLE, Glamour, Marie Claire, VOGUE, L’OFFICIEL, BAZAAR, MAXIM και GQ του Harper, και συνεργασίες με κορυφαίους φωτογράφους όπως ο Mario Testino, ο Thierry Les Goues, ο Phil Poynter και ο Ruven Afanador. Το 2016 έφερε τη Σόφια στο τεύχος του «Sports Illustrated Swimsuit». όπου μετά από αυτό είδε την καριέρα της να απογειώνεται..

Η προσωπικότητα, η καριέρα και το στιλ της Σοφίας είναι πράγματι έξω από την δουλειά της και όπως έγραψε και η Βραζιλιάνικη «VOGUE», και είναι απαραίτητο να την ακολουθήσουμε στο Instagram για να θαυμάσουμε το κορμί της που κατόρθωσε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να τραβήξει το ενδιαφέρον των απανταχού followers.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι αγαπάει την Ελλάδα, και φέτος έκανε το πέρασμά της από το Αιγαίο, και πιο συγκεκριμένα από την Μύκονο.

Δείτε τη στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Η Sofia Resing με αθώο κόκκινο μαγιό τα σάρωσε όλα (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Lost in the island @ashleysarahaas ???✨

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SOFIA RESING (@sofiaresing) στις

Sofia Resing



Spread the love