Spread the love


Η διαφήμιση των «Jumbo» για τις Απόκριες 2018 δεν είχε πρωταγωνιστή μόνο τον Παναγιώτη Ψωμιάδη που έκλεψε την παράσταση ως «μασκοφόρος εκδικητής», φορώντας την μάσκα του Ζορό, όχι μόνος του όμως αφού διπλά του είχε την πανέμορφη ηθοποιό Σοφιάννα Γρηγοριάδη.

Στο διαφημιστικό που τελικά άλλαξε μουσική επένδυση, ο πρώην βουλευτής, και περιφερειάρχης μεταμφιεσμένος σε Ζορό, αναλαμβάνει να σώσει τις Απόκριες οι οποίες βρίσκονται στη φυλακή. Φυσικά, όπως αρμόζει σε έναν σούπερ ήρωα, δεν θα μπορούσε να λείπει από δίπλα του μία μελαχρινή εκρηκτική παρουσία.

Πρόκειται για την ηθοποιό Σοφιάννα Γρηγοριάδη η οποία μπορεί να μην είναι ακόμη από τις πιο γνωστές Ελληνίδες ηθοποιούς, είναι όμως αρκετά γνωστή στο Instagram στο οποίο ανεβάζει φωτογραφίες που αναδεικνύουν και τη σέξι πλευρά της προσωπικότητας της.

Έτσι, πήραμε την πρωτοβουλία να ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram για να διαπιστώσετε κι εσείς με την σειρά σας ότι μιλάμε για μια πραγματική καλλονή που ζει ανάμεσά μας.

Δείτε τη νέα διαφήμιση που απουσιάζει ο διάλογος με την Σοφιάννα Γρηγοριάδη:

Και εδώ ή κομμένη διαφήμιση με τον ύμνο της Νέας Δημοκρατίας, και τον απολαυστικό διάλογο όπου η Σοφιάννα Γρηγοριάδη κλέβει την παράσταση:

Αυτή την εποχή η Σοφιάννα Γρηγοριάδη συμμετέχει στον θίασο του Μάρκου Σεφερλή με την παράσταση «Black Friday και 13» στο θέατρο Περοκέ.

Δείτε τη στο Facebook και το Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Σοφιάννα Γρηγοριάδη

Σοφιάννα Γρηγοριάδη Σοφιάννα Γρηγοριάδη Σοφιάννα Γρηγοριάδη Σοφιάννα Γρηγοριάδη Σοφιάννα Γρηγοριάδη Σοφιάννα Γρηγοριάδη Σοφιάννα Γρηγοριάδη Σοφιάννα Γρηγοριάδη Σοφιάννα Γρηγοριάδη Σοφιάννα Γρηγοριάδη Σοφιάννα Γρηγοριάδη Σοφιάννα Γρηγοριάδη Σοφιάννα Γρηγοριάδη Σοφιάννα Γρηγοριάδη Σοφιάννα Γρηγοριάδη Σοφιάννα Γρηγοριάδη Σοφιάννα Γρηγοριάδη Σοφιάννα Γρηγοριάδη



Spread the love