Spread the love


“Twelve Strong” (12 Δυνατοί): Με λάβαρο το άλλοθι της αληθινής ιστορίας, ο παραγωγός Τζέρι Μπρουκχάιμερ σερβίρει ακόμα μια περίπτωση ηρωικού πατριωτισμού, αυτή τη φορά με καλούς Αμερικανούς εναντίον κακών Ταλιμπάν.

Πώς μπορείς να συνδυάσεις μια ταινία βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα, επακόλουθα μιας από τις πιο τραγικές σελίδες στην ιστορία των ΗΠΑ, με μια φρενήρη περιπέτεια δράσης και αγωνίας καμουφλαρισμένης ως πολεμικό δράμα; Αυτό είναι το μάλλον ατυχές στοίχημα που βάζει με τον εαυτό του ο παραγωγός Τζέρι Μπρουκχάιμερ, περισσότερο διάσημος για ανώδυνα μπλοκμπάστερ όπως το «Αρμαγεδδών» και το franchise των «Πειρατών της Καραϊβικής», στα οποία και θα έπρεπε μάλλον να συνεχίσει να μεγαλουργεί.

Με λάβαρο το άλλοθι της αληθινής ιστορίας, το «12 Δυνατοί» ακολουθεί μία επίλεκτη ομάδα δώδεκα αντρών των Ειδικών Δυνάμεων η οποία αναλαμβάνει την πρώτη αποστολή αντεπίθεσης των ΗΠΑ, λίγες εβδομάδες μετά το τρομοκρατικό χτύπημα της 11ης Σεπτεμβρίου 2001. Οι δώδεκα στρατιώτες αφήνουν πίσω τις οικογένειές τους και φουσκωμένοι από πατριωτικό ζήλο προσγειώνονται σε μια δύσβατη ορεινή περιοχή του Αφγανιστάν με σκοπό να συνεργαστούν με έναν ντόπιο πολέμαρχο προκειμένου να καταφέρουν να χτυπήσουν την πόλη Μαζάρ-ι-Σαρίφ, η οποία και αποτελεί βασικό προπύργιο των Ταλιμπάν.

Δείτε το Site, το Facebook, το Twitter και το Instagram

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Η ταινία «12 Δυνατοί» θα μας διηγηθεί την ιστορία της πρώτης ομάδας των Ειδικών Δυνάμεων που στάλθηκαν σε μια δύσκολη, ορεινή περιοχή στο Αφγανιστάν, τις εβδομάδες μετά τα γεγονότα του 9/11. Υπό την ηγεσία ενός νέου λοχαγού, η ομάδα είχε ως αποστολή να συνεργαστεί με έναν τοπικό πολέμαρχο και να μονομαχήσει εναντίον των Ταλιμπάν, με τις πιθανότητες εναντίον της.

Δείτε το trailer και φωοτγραφικό υλικό από την ταινία εδώ:

Twelve Strong

Twelve Strong

Twelve Strong

Twelve Strong

Twelve Strong

Twelve Strong

Twelve Strong

Twelve Strong

Twelve Strong

Twelve Strong

Twelve Strong

Twelve Strong

Twelve Strong



Spread the love