Spread the love


Η Farrah Abraham μας εξέπληξε ευχάριστα όταν πόζαρε στο Παρίσι για να διαφημίσει εσώρουχα πάνω στο κορμί της για την γιορτή των ερωτευμένων. Μέσα στα μαύρα διαφανή εσώρουχα ξεχείλιζε το πληθωρικό κορμί της, και όλοι είδαν την αξία της, αλλά και τις κραυγαλέες ατέλειες που την έχουν κάνει διάσημη.

Τα αντρικά μάτια καρφώθηκαν στα οπίσθιά της, που αν και είχε γίνει η κατάλληλη επεξεργασία της εικόνας πριν δημοσιευτούν οι φωτογραφίες της εντούτοις οι ατέλειες είναι αρκετές και εμφανείς, αλλά ποιος νοιάζεται;

Έχουμε εξηγήσει όμως αρκετές φορές ο αισθησιασμός και η γυναίκεια ομορφιά κρύβεται στην λεπτομέρεια αλλά και στην ατέλεια, και αυτός είναι ακόμα ένας λόγος που ανεβάσαμε τόσες πολλές φωτογραφίες της σε αυτό το άρθρο αφιέρωμα.

Τόλμησε μάλιστα να φωτογραφηθεί και στο δρόμο, κρατώντας στα χέρια της τσάντες με αυτά που αγόρασε, και εκτίναξε την αντρική φαντασία στα ύψη. Κάπου πρέπει να σημειώσουμε ότι αγαπάει την Ελλάδα και το καλοκαίρι που μας πέρασε χάρισε στον εαυτό της ένα ταξίδι στο Αιγαίο για να απολαύσει τον Ελληνικό ήλιο και την θάλασσα.

Η Farrah Abraham διαφήμισε με το κορμί της τη Μύκονο (ΦΩΤΟ)

Για όσους δεν την γνωρίζεται θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Farrah Abraham ξεκίνησε την καριέρα της ως τηλεοπτικό αστέρι αλλά εξελίχθηκε ως μια επιτυχημένη συγγραφέας, επιχειρηματίας, σεξ σύμβολο και μητέρα, και έχτισε γύρω από το όνομά της μια αυτοκρατορία με εμπορικά σήματα.

Στην τρυφερή ηλικία των 16 ετών ήταν μαζορέτα στο γυμνάσιο που φοιτούσε και μοντέλο ως έφηβη μητέρα μέσα από την τηλεοπτική στη σειρά MTV «16 και έγκυες». Αντιμετώπισε ανύπαντρη τη μητρότητα, καθώς ασχολήθηκε χωρίς πατέρα δίπλα της με την κόρη της Σοφία.

Απολαύστε όλες τις φωτογραφίες της που ακολουθούν, αφού τα λόγια σε είναι περιττά και δεν μπορούν να περιγράψουν σε καμία περίπτωση αυτό που θα δείτε:

Η Farrah Abraham στο ατύχημα της ημέρας (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε την σελίδα της: farrahabraham.me

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι είναι μητέρα, και τακτικά ποζάρει με την κόρη της στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media. Αλλά είπαμε καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή, αρκεί να γίνεται με σεβασμό και αγάπη.

Δείτε τη στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:



Spread the love