Spread the love


Η αγαπημένη μας τραγουδίστρια Κατερίνα Στικούδη ξεσπά με αφορμή δημοσίευμα για το τραγούδι της «Ενθάδε κείται» και για το βίντεο κλιπ που τη δείχνει μέσα σε φέρετρο, με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό του Instagram, θέλοντας να υπερασπιστεί την οικογένειά της.

Μάλιστα έγραψε:

«Δεν είχα σκοπό να το κάνω αυτό το ποστ, άλλα πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω. Άλλα λέμε, άλλα καταλαβαίνουν μερικοί. Είπα ότι οι γονείς μου καμαρώνουν για τη δουλειά του 4ου δίσκου μου με τίτλο «soundtrack» και κατάλαβαν την ύπαρξη του «Ενθάδε Κείται».

Δεν είπα πως καμαρώνουν που μπήκα σε φέρετρο», αναφέρεται σε μια εικόνα που ανάρτησε η Κατερίνα στον λογαριασμό της στο Instagram.

Τη φωτογραφία συνοδεύει η λεζάντα: «Για μένα μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε. Όχι όμως για την οικογένειά μου».

Αυτό μας έκανε να ρίξουμε μια ματιά και στις τελευταίες της αναρτήσεις στον λογαριασμό της που πάντα τις βρίσκουμε ενδιαφέρουσες, αφού η Κατερίνα πάντα είναι μια από τις πιο όμορφες και εντυπωσιακές Ελληνίδες, και αυτός είναι ο λόγος που με 3,111 δημοσιευμένες φωτογραφίες της έχει καταφέρει να τραβήξει επάνω της περισσότερους από 232 χιλιάδες followers.

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Για μένα μπορείτε να γράφετε ότι θέλετε .. Όχι όμως για την οικογένεια μου …

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Stikoudi (@stikoudikaterin) στις

Κατερίνα Στικούδη Κατερίνα Στικούδη Κατερίνα Στικούδη Κατερίνα Στικούδη



Spread the love