Spread the love


Στο ημερολόγιο του γνωστού διαδικτυακού περιοδικού «Love» πόζαρε η Hailey Baldwin, το 21χρονο μοντέλο από την Αριζόνα της Αμερικής, και για να προκαλέσει περισσότερο τις αισθήσεις μας μέσα στα λευκά της εσώρουχα έκανε μαθήματα γυμναστικής σε όλους εμάς τους αγύμναστους.

Μαθήματα γυμναστικής για τα μάτια, μάς παρέδωσε και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία η κόρη του Stephen Baldwin, μόνο με τα «καυτά» της εσώρουχα, όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, και ήταν απίστευτα σέξι και επιθυμητή..

Κάνει γυμναστική φορώντας τα εσώρουχά μαζί με τις υπέροχες ζαρτιέρες της. Όπως θα δείτε και στο βίντεο, η Hailey κάνει κανονικά τη γυμναστική της ρουτίνα φορώντας μόνο τα εσώρουχά της και δηλώνει: «Μου αρέσει να γυμνάζομαι φορώντας πολυτελή εσώρουχα, σε ποιον δεν αρέσει άλλωστε». Άντε ντε;

Το αποτέλεσμα που ακολουθεί είναι άξιο θαυμασμού αφού το κορίτσι αυτό έχει πολλά να δώσει ακόμα στους απανταχού θαυμαστές της:

Δείτε και ορισμένες από τις τελευταίες της αναρτήσεις στον Instagram που με 2,017 δημοσιευμένες φωτογραφίες της έχει καταφέρει να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 11.1 εκατομμύρια followers:



Spread the love