Spread the love


«Έχω κάνει πλαστική επέμβαση πριν τρία χρόνια περίπου. Μάλιστα όταν είχα κάνει την επέμβαση, μπήκα πολύ συνειδητοποιημένη μέσα στο χειρουργείο, οπότε βγαίνοντας και μόλις συνήλθα από τη νάρκωση έβαλα ποστ σέλφι» είπε η Ιωάννα Τούνη.

Πώς αντέδρασε όταν είδε τη φωτογραφία της δίπλα σε εκείνη του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου;

Συνέντευξη στον Άγγελο Λαμπίρη έδωσε η Ιωάννα Τούνη, η οποία μίλησε για τη συμμετοχή της στο «My styler rocks», την κόντρα της με τη Σοφία Λεοντίτση και τη νίκη της Ραμόνας Βλαντή στο ριάλιτι του ΣΚΑΙ. Μεταξύ άλλων, η χυμώδης ξανθιά σχολίασε και το όχι που είπε στο να συμμετέχει στο Survivor:

«Νομίζω δεν έχω θέση στο Survivor. Δεν ήθελα να είμαι η ξανθιά άσχετη με τα αθλήματα που δεν κάνει ξαφνικά τζελ στα νύχια και κάτι έγινε. Δεν ήταν για εμένα. Δεν υπάρχει λόγος να πάρω σβάρνα όλα τα shows της τηλεόρασης. Είναι αστείο».

«Έχω κάνει πλαστική επέμβαση στη μύτη. Έχει τρία χρόνια περίπου. Μάλιστα όταν είχα κάνει την επέμβαση, μπήκα πολύ συνειδητοποιημένη μέσα στο χειρουργείο, οπότε βγαίνοντας και μόλις συνήλθα από τη νάρκωση έβαλα ποστ σέλφι.

Δεν είναι κάτι που κρύβω. Το έκανα γιατί από μικρή έβλεπα τον καθρέφτη κι έλεγα «sorry αλλά αυτή η δίκη δεν μου ταιριάζει». Δεν με εξέφραζε σαν άνθρωπο, δεν μπορώ να σου το εξηγήσω. Γλύκανε όλη η όψη μου με την επέμβαση αυτή», ανέφερε η Ιωάννα Τούνη η οποία επανέλαβε πως δεν έχει κάποια σχέση με την Αλβανία.

«Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Δεν έχω πρόβλημα με την Αλβανία, κανένα. Απλά δεν έχω καταγωγή από εκεί.»

Όσο για την ομοιότητα που βρίσκουν οι χρήστες των social media ανάμεσα σε εκείνη και στον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο η ίδια γελώντας: «Θέλω να σας πω όταν πρωτοείδα αυτή τη φωτογραφία πραγματικά μοιάζουμε!»

Απολαύστε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Δείτε παλαιότερα αφιερώματα του Lifeviews.gr στην Ιωάννα Τούνη (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)



Spread the love