Spread the love


Είναι από τα κορίτσια που σίγουρα όταν το δεις μπροστά σου θα έπαιρνες όρκο ότι είναι μοντέλο. Η Κατερίνα Ρήγα έχει όμως πολύ εκφραστική φωνή και ασχολείται με το τραγούδι, και όπου εμφανιστεί γίνετε χαμός.

Η νεαρή τραγουδίστρια Κατερίνα Ρήγα έχει αυτό που λέμε όλο το πακέτο και αυτό γίνεται ευκολότερα αντιληπτό από τις φωτογραφίες της που ανεβάζει στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media που διαχειρίζεται, αλλά και από τον θαυμασμό που δείχνουν οι φίλοι που την ακολουθούν στο πρόσωπό της.

Έχει πολύ όμορφη και εκφραστική φωνή αλλά πολύ εκρηκτική σκηνική παρουσία και αυτός είναι ένας λόγος για το αφιέρωμα που ακολουθεί.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι έλκει την καταγωγή της από την Θεσσαλία, τα Τρίκαλα, και οι θαυμαστές της έχουν να πουν κι ένα καλό λόγο για το καλλίγραμμο κορμί της που θα μπορούσε να ανήκει και σε γυμνάστρια.

Αγαπάει τον αθλητισμό, και πιο συγκεκριμένα το ποδόσφαιρο, και αρκετές φορές την έχουν δει στις κερκίδες των γηπέδων ακολουθώντας την αγαπημένη της ομάδα, και πολλές φορές έγινε πρώτο θέμα συζήτησης σε αθλητικά σάιτ.

Δείτε τη στο Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Κατερίνα Ρήγα Κατερίνα Ρήγα Κατερίνα Ρήγα Κατερίνα Ρήγα Κατερίνα Ρήγα



Spread the love