Spread the love


Το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά και η Bianca Bree πήρε όλες τις χάρες από τον πατέρα της Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ

Η κόρη του διάσημου ηθοποιού ταινιών δράσης Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ και της πρώην μπόντι μπίλντερ Gladys Portugues, Μπιάνκα Μπρι, ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα της.

Είναι κι εκείνη ηθοποιός σε ταινίες δράσης και λατρεύει τις πολεμικές τέχνες.

Από την αμερικανίδα μητέρα της, ωστόσο, δεν έμαθε πολεμικές τέχνες μόλις γεννήθηκε. Ξεκίνησε να κάνει χορό και πατινάζ πάγου. Σε μια συνέντευξή της στην New York Post, μάλιστα, είχε δηλώσει ότι μικρή σιχαινόταν τις πολεμικές τέχνες. «Η μητέρα μου με πίεζε να κάνω πολεμικές τέχνες για να μάθω πειθαρχία. Ημουν 7 ετών και το σιχανόμουν».

Μεγαλώνοντας, βρήκε την πορεία της: έγινε ηθοποιός, μέσω των πολεμικών τεχνών!
Η Μπιάνκα Μπρι ξεκίνησε την καριέρα της το 2008 σε μια ταινία με τον …Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ, στο Trafic Mortel, του Isaac Florentine.

Ακολουθούν έξι ταινίες, πάντα με τον πατέρα της.

Ωστόσο, σιγά σιγά, η νεαρή αμερικανο-βελγίδα καλονή, θέλει να ξεφύγει από την σκιά του πατέρα της. «Υπάρχουν πάντα άνθρωποι που έρχονται να με δουν και μου λένε ότι λατρεύουν τον πατέρα μου. Είναι ευχάριστο να το ακούω, αλλά τι σχέση έχει αυτό με μένα;» δηλώνει η νεαρή.

Μελαχρινή, με αναλογίες που κολάζουν και λάγνο βλέμμα, δεν είναι ο κλασσικός τύπος γυναίκας. Στον ελεύθερό της χρόνο δεν ασχολείται με καλλυντικά και περιοδικά μόδας, αλλά με πολεμικές τέχνες και «άγρια» πράγματα.

Η 28χρονη καλλονή, πάντως, τραβά το ενδιαφέρον και πρωταγωνιστεί στα μεγαλύτερα αντρικά περιοδικά, αφού αυτός ο εκρηκτικός συνδυασμός μόνο απαρατήρητος δεν περνά. Μία μικρή γεύση θα σας πείσει!

Δείτε την στο Facebook, το Twitter και το Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

       

BIANCA BREE

BIANCA BREE BIANCA BREE BIANCA BREE BIANCA BREE BIANCA BREE

 



Spread the love