Spread the love


Παρά τις παγωμένες θερμοκρασίες παγκόσμια πρωταθλήτρια του freestyler στο σκι, πέταξε τα ρούχα της και εκτέθηκε στο κρύο για τα μάτια των αναγνωστών του Playboy. H Lisa Zimmermann λόγου χτυπήματος δεν πήγε στους χειμερινούς Ολυμπιακούς αγώνες της Σεούλ, και αυτό το εκμεταλλεύτηκε δέοντος.

Λόγω της ρήξης του σταυροειδούς συνδέσμου, η παγκόσμια πρωταθλήτρια Lisa Zimmermann δεν μπορεί να λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Νότιας Κορέας. Έτσι δεν εγκατέλειψε την Νυρεμβέργη, και δεν άφησε τον ελεύθερο χρόνο να πάει χαμένος και έτσι βρήκε την ευκαιρία να ποζάρει για το Playboy.

Η Lisa Zimmermann όχι μόνο έγινε εξώφυλλο για το τεύχος Μαρτίου 2018 του Playboy, αλλά και οι φωτογραφίες της στο σαλόνι του περιοδικού είναι φωτιά.

Η Λίζα Ζιμερμάν είναι ένα ξανθό κορίτσι με όμορφο χαμόγελο, που γεννήθηκε στην Νυρεμβέργη της Γερμανίας, αισθάνεται όμορφα όταν προπονείται στις Άλπεις Allgäu, παρά τις θερμοκρασίες κατάψυξης, για να συνεχίσει να είναι μια από τις κορυφαίες αθλήτριες του είδους.

«Είμαι ελεύθερη και απολύτως φυσιολογικό για μένα. Δεν είναι πρόβλημα να περπατήσω μόνο με τα εσώρουχα ή ένα μπικίνι,» υποστηρίζει η 21χρονη αθλήτρια στην συνέντευξή της στο Playboy . «Είναι διασκεδαστικό να τρέχω γυμνή, και να μπορώ να δείξω τον εαυτό μου στο Playboy. Είναι τιμή, και ήμουν πολύ χαρούμενη για το αποτέλεσμα», λέει η όμορφη ξανθιά.

Η αλήθεια είναι ότι αντιμετωπίζει την φωτογραφική μηχανή σαν επαγγελματίας μοντέλο. Αλλά η Zimmermann είναι στην πραγματικότητα ο εαυτός της. Είναι η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στο Slopestyle από το 2014.

Το άθλημά της είναι Ολυμπιακό και η Lisa Zimmermann ένα από τα αστέρια της σκηνής αφού ήταν η νικήτρια που κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2015.

«Φυσικά και θέλω να συμμετέχω και πάλι στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά λόγου του τραυματισμού μου δεν πήγα, όμως το Playboy είναι μια πολύ καλή εναλλακτική λύση», είπε η όμορφη ξανθιά που κοσμεί το εξώφυλλο της έκδοσης του Μαρτίου 2018.

Ακόμη όμως και στα κοινωνικά δίκτυα, η 21χρονη Lisa Zimmermannτης αρέσει να δείχνει αποκαλυπτικές της πόζες Στο Instagram, τον Σεπτέμβριο του 2017, δημοσίευσε μια εικόνα που την έδειχνε γυμνή και είχε προκαλέσει πανικό στους φίλους της.

Δείτε τη στο Facebook

mag is available in stores or online tomorrow, link in Bio ? #lifegoals✔ ? Sacha Höchstetter für Playboy März 2018

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lisa Zimmermann (@zimmermannlisa) στις

Lisa Zimmermann



Spread the love