Spread the love


Η Μαρία Κορινθίου προκαλεί εγκεφαλικά όταν ποζάρει με το «περιβόητο» κοστούμι της παράστασης «Γοργόνες και μάγκες» όπου πρωταγωνιστεί στο ρόλο της αξέχαστης Μάρθας Καραγιάννη, φορώντας μάλιστα το ίδιο κοστούμι, που τόσο γράφτηκαν γι αυτό, αφού αφήνει το στήθος της σχεδόν ακάλυπτο.

Πολλά ήταν τα σχόλια για την εμφάνιση της Μαρίας Κορινθίου στην παράσταση «Γοργόνες και Μάγκες», καθώς είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικό το κοστούμι που φοράει στην παράσταση.

Η ηθοποιός λοιπόν ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με το περιβόητο όπως το αποκαλεί κοστούμι προκαλώντας μεγάλη χαρά στους φίλους της που ακολουθούν.

Αυτό ήταν η αφορμή για να ρίξουμε μια ακόμη ματιά στις φωτογραφίες της που ανεβάζει.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι σε ανάρτηση του eloyagency.com αναφέρεται ότι:

Σε ηλικία 18 ετών, η Μαρία αποφάσισε να φύγει από thn Ελλάδα, τη χώρα που μεγάλωσε και να πάει στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Ο πρώτος σταθμός της ήταν η Βοστόνη στη Μασσαχουσέττη, όπου σπούδασε τηλεοπτική εκπομπή στην τηλεόραση στο «Massachusetts Communication College», ενεργώντας για κινηματογράφο στο «Acting Studio» και ταυτόχρονα παρακολούθησε σχολεία για πολλά σεμινάρια δράσης και φωνητικά μαθήματα.

Η επόμενη στάση της Μαρίας ήταν, φυσικά, η πόλη της Νέας Υόρκης, όπου συμμετείχε σε ταινίες και το 2005 αποφάσισε να επιστρέψει στην πατρίδα της Ελλάδας.

Ξεκίνησε να εργάζεται και συμμετείχε σε ταινίες, τηλεοπτικές σειρές σε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς και θέατρο, όλα σε ηγετικούς ρόλους.

Δείτε παλαιότερα «καυτά» αφιερώματα του Lifeviews.gr στην Μαρία Κορινθίου (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Επίσης εργάστηκε σε ραδιοφωνικούς σταθμούς όπως το «Radio DeeJay», ως οικοδεσπότης και ραδιοφωνικός παραγωγός.

Δείτε τη στο Twitter το Facebook το Facebook II και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Η Μαρία Κορινθίου τρελαίνει όλο το θέατρο με το μπούστο της (ΦΩΤΟ)



Spread the love