Spread the love


Η 31χρονη Megan Fox είναι μια πολύ εντυπωσιακή γυναίκα, μελαχρινή που ασχολείται με το μόντελινγκ που διαπρέπει, αλλά και ηθοποιός (Transformers) που η κάθε της εμφάνιση κάνει τους άλλους να την συζητούν. Έχει αψεγάδιαστο κορμί, αλλά κάποιες γυναίκες βρήκαν κάποια ατέλεια που θα σε κάνει να γελάσεις.

«Πατημένους», «κοντόχοντρους» και άλλα τέτοια υπέροχα προσάπτουν στους αντίχειρες της σταρ, λέγοντας πως μοιάζουν περισσότερο με δαχτυλάκια ποδιών παρά χεριών.

Megan Fox

Και η πλάκα είναι πως η πρόσφατη «ανακάλυψη» του κουτσομπολιού δεν είναι καν είδηση, καθώς η ίδια είχε παραδεχτεί παλιότερα σε συνέντευξη με τον Jay Leno πως δεν είναι ακριβώς το δυνατό της σημείο, καθώς είναι «κάπως κοντοί». Πριν προσθέσει «είναι περίεργοι και πραγματικά χοντροί».

Megan Fox
Αφήνοντας πάντως τους αντίχειρες κατά μέρος, παραμένει μια από τις ωραιότερες του Χόλιγουντ.

Megan Fox

Και για να μην λέμε μόνο τις κακές κριτικές, ας δούμε το πανέμορφο μελαχρινό μοντέλο και η ηθοποιό Megan Fox που παρουσιάζει τη νέα συλλογή εσωρούχων του Frederick στο Hollywood Primavera 2018.

Δείτε την στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι στο Instagram σημειώνει ρεκόρ αφού μόνο με 72 δημοσιευμένες φωτογραφίες της έχει κατορθώσει να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 5.2 εκατομμύρια followers.

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Megan Fox



Spread the love