Spread the love


Η Άννα Λορένη είναι ένα πεντάμορφο μελαχρινό κορίτσι που συμμετέχει στο ριάλιτι του Σκάϊ «Power Of Love». Αλλά κρύβει μια μυστική ζωή, που δεν θέλει να εμφανίσει, όπως το επάγγελμα που κρύβει, οι πλαστικές και το σκάνδαλο με πασίγνωστο ζευγάρι.

Το νέο ριάλιτι που ξεκίνησε στον ΣΚΑΙ είναι το «Power Of Love» όπου οι παίκτες του ήδη έχουν αρχίσει να γίνονται θέμα συζήτησης στο Twitter μιας και είναι ιδιαίτερες προσωπικότητες.

Η Άννα Λορένη είναι μια από τις παίκτριες του «Power of Love» που έχει τραβήξει τα βλέμματα και όλοι οι άνδρες του reality έχουν δείξει το ενδιαφέρον τους.

Η παίκτρια δε φοβάται να πει τη γνώμη της και λέει αυτσηρά πως ο άνδρας που θα επιλέξει πρέπει να έχει μια άνετη ζωή και να δουλεύει.

Δες αυτά τα 5 πράγματα για την Άννα Λορένη:

1.Είναι 30 ετών!

2.Είναι Παρθένος στο ζώδιο

3.Είναι στιλίστρια στο Ντουμπάι

4.Δεν πιστεύει στον κεραυνοβόλο έρωτα

5.Δεν είναι άγνωστη στους κοσμικούς κύκλους και την έχουμε να δει πολλές φορές να φωτογραφίζεται στην παραλία και να της κάνουν αφιερώματα.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η Άννα Λορένη, είναι η πανέμορφη μελαχρινή με καταγωγή από την Αλβανία που δηλώνει «σχεδιάστρια μόδας στο Ντουμπάι».

 Άννα Λορένη

Την συγκεκριμένη την γνωρίζουμε από παλιά και μάλιστα είχε κατηγορηθεί και σε «σκάνδαλο», ως τρίτο πρόσωπο στην σχέση πασίγνωστου ζευγαριού της ελληνικής showbiz. Αλλά ας πιάσουμε τα πράγματα από την αρχή. Η Άννα Λορένη, στα πρώτα της βήματα δήλωνε «τραγουδίστρια» και όλοι την γνώριζαν με αυτό το επάγγελμα.

 Άννα Λορένη

Μάλιστα θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η πρώτη της εμφάνιση ήταν στο «Μαμούνια live» στη Θεσσαλονίκη
και έχει κάνει σπουδές ως «fashion design AKTO» και «ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ»..

 Άννα Λορένη

Η Άννα, όπως θα σας αποκαλύψουμε, έχει κάνει κάποιες πλαστικές επεμβάσεις στο πρόσωπο, όπως την μύτη και τα χείλη και μάλιστα πριν «κοιμηθεί» στο κρεβάτι του πλαστικού.

Η Άννα λοιπόν, φημολογούνταν στο παρελθόν, πως είχε σχέση με τον Γιώργο Σαμαρά και μάλιστα την ήθελα σαν «πέτρα του σκανδάλου» στην σχέση του με την Ελένη Φουρέιρα, κάτι που ο ποδοσφαιριστής είχε διαψεύσει λέγοντας ότι είναι η κολλητή του φίλη, όπως έγραψε το Youweekly.gr

 Άννα Λορένη

Η Άννα είχε προσπαθήσει να κάνει το πέρασμα της από την showbiz όμως τελικά το σύστημα την πέταξε έξω με αποτέλεσμα να φύγει στο Ντουμπάι για να κάνει στροφή στην καριέρα της. Τελικά δεν είναι τόσο τυχαίες οι επιλογές του ΣΚΑΙ για το σπίτι και σε λίγο σας έχω καυτό θέμα για μία παίκτρια που δηλώνει ψεύτικη ηλικία και μόλις σας αποκαλύψω από που την ξέρετε θα πάθετε εγκεφαλικό.

 Άννα Λορένη

Δείτε την στις τελευταίες της αναρτήσεις στο Instagram:

Δείτε και ορισμένες παλαιότερες φωτογραφίες της με μαγιό:

 Άννα Λορένη  Άννα Λορένη  Άννα Λορένη  Άννα Λορένη  Άννα Λορένη  Άννα Λορένη  Άννα Λορένη



Spread the love