Spread the love


Η Ρόζα Ροζίτα είναι ένα από τα κορίτσια του Δημήτρη Σειρηνάκη, που από μικρή ηλικία ασχολείται με τις ερωτικές ταινίες ενηλίκων. Είναι ένα από ανερχόμενα «ταλέντα» αφού έχει παίξει σε αρκετές ταινίας και έχει κάνει πολλές εμφανίσεις κατά το παρελθόν της με την Ίννα Ινάκι.

Η Ρόζα Ροζίτα είναι αυτό που λέμε επαγγελματίας πορνοστάρ της «sirina» και αυτό φαίνεται στο κορμί της που είναι όλο καμπύλες και τις γεμάτες αισθησιασμό κινήσεις της στις ταινίες που πρωταγωνιστεί.

Η Ρόζα Ροζίτα δεν είναι απλά ένα από τα πολλά κορίτσια, αλλά είναι μοναδική με τα νάζια και τα παιχνίδια της μπροστά στον φακό, καθώς τρίβεται όλο λαγνεία και πάθος.

Είναι αυτό που λέμε το το απόλυτο αντικείμενο του πόθου και της σαγήνης, και μια από τις πιο σέξι Ελληνίδες πορνοστάρ escort.

Άνθρωποι που την γνωρίζουν την αναφέρουν ως επικοινωνιακή, άνετη και παράλληλα σέξι και αισθησιακή.

Θα σε κάνει να χάσεις την μπάλα βλέποντας το υπέροχο μπούστο της και τους ολοστρόγγυλους γλουτούς της που είναι ένα ζωντανό θαύμα της φύσης. Προσοχή όμως μην την ερωτευτείτε.

Η Ρόζα Ροζίτα είναι μια «καυτή» 24χρονη Ελληνίδα με καταγωγή από την Βενεζουέλα που της αρέσει η δουλειά της, αφού μέσα σε αυτή βρήκε την αναγνώριση αλλά και την ικανοποίηση ότι αρέσει, καθώς τα αρσενικά υποκλίνονται μπροστά της.

Ρίξτε μια ματιά στο Twitter της, αλλά με προσοχή.

Απολαύστε την Ρόζα Ροζίτα στις φωτογραφίες της που ακολουθούν, γιατί είναι μια κοπέλα που δεν χορταίνουμε να βλέπουμε:

Εδώ τα «καυτά» θέματα του Lifeviews.gr με τις Ελληνίδες του ερωτικού κιν/φου (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Ρόζα Ροζίτα Ρόζα Ροζίτα Ρόζα Ροζίτα Ρόζα Ροζίτα Ρόζα Ροζίτα Ρόζα Ροζίτα Ρόζα Ροζίτα Ρόζα Ροζίτα Ρόζα Ροζίτα Ρόζα Ροζίτα Ρόζα Ροζίτα Ρόζα Ροζίτα Ρόζα Ροζίτα Ρόζα Ροζίτα Ρόζα Ροζίτα Ρόζα Ροζίτα Ρόζα Ροζίτα



Spread the love