Spread the love


Το νέο ζευγάρι του Hollywood πιάστηκε από τους παπαράτσι

Εδώ και αρκετό καιρό ξέρουμε πως η Emily Ratajkowski δεν μένει πια στο ίδιο διαμέρισμα με τον σύντροφο της, Jeff Magid, κάτι που μας κάνει ξεκάθαρο πως το μοντέλο έχει χωρίσει μαζί του.

Και δεν ξέρουμε τι μπορεί να φαντάζεσαι, αλλά η 26χρονη έχει ήδη βρει τον αντικαταστάτη του και είναι ένας πολύ γνωστός ηθοποιός.

Μπορεί να μην έχει επιβεβαιώσει κανείς από τους δύο τον χωρισμό αυτό, όμως τα τρυφερά τετ-α-τετ της με τον Sebastian Bear-McClard και τα φιλιά που αντάλλαξαν δεν μας αφήνουν περιθώρια αμφισβήτησης.

Δείτε την σελίδα της: emrata.com

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το νέο ζευγάρι έξω από το γαλλικό εστιατόριο La Poubelle στο Los Feliz της Καλιφόρνια και οι αγκαλιές τους πραγματικά μας «θάμπωσαν».

Δείτε τη στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Η Emily περίμενε όρθια μέχρι να έρθει το αυτοκίνητο με το οποίο θα έφευγε, όταν ο Sebastian γύρισε προς το μέρος της και τη φίλησε στο μάγουλο. Λίγα λεπτά και μερικά «κλικ» αργότερα η 26χρονη περίμενε τον φίλο της να της δώσει ένα γλυκό φιλί στο στόμα και αυτό φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητο από τους παπαράτσι. Αν ακόμη δεν έχεις πειστεί υπάρχουν και φωτογραφίες που τους δείχνουν να περπατούν αγκαλιά λίγες ώρες πριν από αυτήν τη συνάντηση.

Δείτε και άλλα καυτά αφιερώματα του Lifeviews.gr στην Lifeviews.gr (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Και οι δύο ήταν αρκετά casual ντυμένοι, με την Emily να δείχνει για μία ακόμη φορά τη sexy της πλευρά με το ντύσιμο της. Εάν δεν είναι αυτό το νέο ζευγάρι του Hollywood, τότε ποιο είναι;

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Emily Ratajkowski

Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski

 



Spread the love