Spread the love


Το Erotikaland που αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του το 2018 θα είναι ένα πάρκο αφιερωμένο στο σεξ.

Η Βραζιλία είναι γνωστή για το καρναβάλι της αλλά και για την ξέφρενη διασκέδαση που προσφέρει σε όποιον την επισκεφτεί. Αυτή τη φορά όμως πάει τη διασκέδαση ένα βήμα πιο πέρα ετοιμάζοντας το πιο ανατρεπτικό και πρωτότυπο πάρκο.

Το Erotikaland φτιάχνεται στην πόλη Piracicaba, δύο ώρες από το Sao Paulo και ο επισκέπτης θα μπορεί να κάνει τα πάντα εκτός από σεξ.

erotikaland-BRAZIL0516

Η είσοδος στο πάρκο θα κοστίζει 100 δολάρια το άτομο και ο επισκέπτης θα μπορεί να απολαμβάνει την ταινία του αισθησιακού περιεχομένου σε οθόνη «7D», να κάθεται σε θέσεις που δονούνται, να κάνει βόλτες με αυτοκίνητα που έχουν σχήμα γεννητικών οργάνων, να κολυμπά σε πισίνες γυμνιστών και να απολαμβάνει αφροδισιακά εδέσματα.

sex park1

Η Piracicaba λέει ο φιλόδοξος επιχειρηματίας Mauro Morata θα γίνει η «πρωτεύουσα του σεξ»: «Το πάρκο αυτό δεν θα είναι ένας χώρος για καλόγριες αλλά ούτε και ένας χώρος που θα γίνονται Σόδομα και Γόμορα. Ο επισκέπτης θα περνάει καλά αλλά απαγορεύεται αυστηρά να κάνει σεξ. Αν θέλει κάτι τέτοιο θα μπορεί να πηγαίνει στο μοτέλ που ετοιμάζεται και είναι πολύ κοντά στο πάρκο».

Οι επενδυτές τονίζουν ότι η ιδέα αυτή προάγει το ασφαλές σεξ και δημιουργεί 250 νέες θέσεις εργασίες που θα τονώσουν την τοπική οικονομία.



Spread the love