Spread the love


Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι υποψήφιος “αυτό που βλέπεις, αυτό παίρνεις”, που έχει “αναβαθμίσει” τον πολιτικό λόγο, λέει η κόρη του υποψηφίου, Ιβάνκα Τραμπ.

Μιλώντας σε συνέδριο γυναικών του περιοδικού Forbes, στη Νέα Υόρκη, η Ιβάνκα Τραμπ εξήρε τον πατέρα της, τον τεκμαρτό Ρεπουμπλικανό προεδρικό υποψήφιο, για την γνησιότητα του, ένα χαρακτηριστικό άγνωστο στην πολιτική.

“Νομίζω ότι οι άνθρωποι σέβονται το γεγονός ότι είναι αρκετά τολμηρός. Αυτό είναι κάτι που δεν έχουν δει ποτέ στην πολιτική,” συνέχισε

“Έχει ανυψώσει – έχει δημιουργήσει ένα διάλογο γύρω από ζητήματα, που πράγματι είναι ισχυρό πράγμα”, είπε η Ιβάνκα Τραμπ. “Όταν σκέφτεστε την ηγεσία, πρόκειται για τον καθορισμό της ημερήσιας διάταξης, και ο ίδιος έχει θέσει την ατζέντα για όλα τα θέματα που συζητήθηκαν. Και νομίζω ότι είναι πολύ ισχυρό”.

Αλλά και οι αντιδράσεις είναι ισχυρές. Ο Ντόναλντ Τραμπ συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Βουλής Πολ Ράιαν και άλλους ηγέτες του Κογκρέσου από το κόμμα του την Πέμπτη σε μια προσπάθεια να επιδιορθώσει το διχασμένο Ρεπουμπλικανικό Κόμμα. Αλλά αντιδράσεις από τη διχαστική, αμφιλεγόμενη ρητορική του μετακυλίονται από τον δισεκατομμυριούχο στην οικογένειά του.

“Σε ανθρώπινο επίπεδο, σε προσωπικό επίπεδο, μπορεί να είναι πολύ δύσκολο και προκλητικό – ειδικά όταν είναι λάθος”, δήλωσε η Ιβάνκα Τραμπ για τα σχόλια που έλαβε. “Και συχνά είναι λάθος. Οι θέσεις αυτές λαμβάνονται συχνά από ανθρώπους που δεν τον ξέρουν”.

“Αλλά είμαι αρκετά χοντρόπετση”, πρόσθεσε.



Spread the love