Spread the love


Ο διάσημος για την εκκεντρικότητά του αλλά και την πλατινένια, επιμελώς ατημέλητη κόμη του, πρώην δήμαρχος του Λονδίνου Μπόρις Τζόνσον αποκάλυψε σήμερα το μυστικό του: βάφει τα μαλλιά του για να τονίσει τη λάμψη τους…

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στo περιοδικό της εφημερίδας Sunday Times, ο 51χρονος Τζόνσον υποστήριξε αρχικά ότι τα μαλλιά του «είναι εντελώς φυσικά». Όταν όμως ρωτήθηκε επίμονα αν τα βάφει, απάντησε λακωνικά «ναι».

Αυτό το απλό «ναι» έσκασε σαν βόμβα καθώς η χαρακτηριστική κόμη του Τζόνσον, ο οποίος τους τελευταίους μήνες αγωνίζεται μαχητικά για την έξοδο της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, δεν έπαψε ποτέ να απασχολεί τα μέσα ενημέρωσης και το βρετανικό κοινό.

Η διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας Telegraph υπογραμμίζει ότι ο Τζόνσον δεν διευκρίνισε αν βάφει τα μαλλιά του για να καλύψει τα γκρίζα ή για να κρύψει ότι στην πραγματικότητα είναι… κοκκινομάλλης. Αναπαράγει μάλιστα και ένα ειρωνικό τουιτάρισμα του βουλευτή Μαρκ Πρίτσαρντ ο οποίος δηλώνει με μεγάλη… σοβαρότητα: «Ο Μπόρις Τζόνσον πρέπει τώρα να μας πει αν η βαφή που χρησιμοποιεί παρασκευάζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο ή στην Ευρωπαϊκή Ένωση».

Το θέμα πήρε τέτοιες διαστάσεις που ο δημοσιογράφος του Sunday Times Magazine ο οποίος πήρε τη συνέντευξη από τον Τζόνσον, ανέφερε σε μήνυμά του στο Twitter ότι ο πρώην δήμαρχος του τηλεφώνησε για να του διευκρινίσει ότι έκανε πλάκα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι τρίχες του Τζόνσον απασχολούν τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης. Πέρσι, ένας διάσημος κομμωτής, ο Χάιντς Σούμι, είχε δηλώσει στην εφημερίδα Daily Mail ότι τα μαλλιά του πρώην δημάρχουν «δεν είναι φυσικά» αλλά είναι αποτέλεσμα «αποχρωματισμού». Τόση σύγχυση προκάλεσε ο Σούμι που παρενέβη ακόμη και ο μπαμπάς Τζόνσον, ο Στάνλεϊ, για να υπερασπιστεί τον γιο του και τη φυσική απόχρωση των μαλλιών του…



Spread the love