Spread the love


Έκοψε κατά λάθος με αλυσοπρίονο το πρόσωπό του στα δύο και επέζησε δένοντας αρχικά όπως όπως το κεφάλι του

Ο Μπιλ Σίνγκλετον αναγκάστηκε να οδηγήσει μόνος του προς το νοσοκομείο, γιατί είχε κόψει στα δύο και τη γλώσσα του και δεν μπορούσε να καλέσει ασθενοφόρο. Όπως δείχνει η ακτινογραφία, το αλυσοπρίονο διαπέρασε τη σιαγόνα του και έφτασε μέχρι και τους φρονιμίτες του!

Μια λάθος κίνηση λίγο έλειψε να του κοστίσει τη ζωή. Ο λόγος για έναν 68χρονο, ο οποίος έκοψε με αλυσοπρίονο το πρόσωπό του στα δύο. Μάλιστα, δεν πήγε αμέσως στο νοσοκομείο, αλλά πρώτα «έδεσε», όπως νόμιζε καλύτερα το κεφάλι του, που σύμφωνα με τους γιατρούς που τον πρωτοαντίκρισαν, «έμοιαζε βγαλμένο από ταινία τρόμου».

Ο Μπιλ Σίνγκλετον, έφτασε μια ανάσα πριν από το θάνατο, καθώς, όπως δείχνει και μια ακτινογραφία (που φαίνεται στην ανάρτηση), το αλυσοπρίονο διαπέρασε τη σιαγόνα του και έφτασε μέχρι και τους φρονιμίτες του!

Όπως δείχνει μια φωτογραφία που τραβήχτηκε μετά το χειρουργείο (του Royal Melbourne Hospital) ο Σίνγκλετον χρειάστηκε να κάνει ράμματα σε όλο το μήκος από το λαιμό μέχρι το στόμα του.

Όταν συνήλθε, ανέλυσε την ιστορία του. Σύμφωνα με αυτή, ο 68χρονος έκοβε ξύλα σε απομονωμένη περιοχή, όταν το αλυσοπρίονό του χτύπησε σε ένα μεγάλο κομμάτι ξύλου και γύρισε προς το μέρος του. «Το μόνο που ένιωσα και άκουσα είναι το ‘κρακ’ από τη λεπίδα που διαπέρασε το σαγόνι μου». Ο άτυχος άνδρας, αναγκάστηκε να οδηγήσει μόνος του προς το πλησιέστερο νοσοκομείο, καθώς πέραν του σαγονιού του, είχε κόψει και τη γλώσσα του στα δύο!

Φτάνοντας στο νοσοκομείο, το μαρτύριό του δεν τελείωσε, καθώς, όπως λέει «τα πάντα άρχισαν να γυρίζουν, μετά σκοτείνιασαν και ήμουν στα τέσσερα. Έπρεπε να σηκωθώ να μπω μέσα».

«Ήταν σαν να ήρθε κάποιο θύμα πυροβολισμών, ή ακόμα χειρότερα, κάποιος βγαλμένος από ταινία επιστημονικής φαντασίας» είπε η νοσοκόμα που τον παρέλαβε πρώτη.

«Το αλυσοπρίονο, όταν «πιάνει», μια επιφάνεια την «κλειδώνει» και πάει βαθύτερα. Αν είχε πιάσει την καρωτίδα που ήταν λίγο βαθύτερα, δεν θα ζούσε πιθανότατα», λέει ο χειρούργος Αλφ Νάσρι, που ανέλαβε να περιμαζέψει το πρόσωπο του 68χρονου άνδρα.

Από το http://neoskosmos.com



Spread the love