Spread the love


Ως βόμβα έσκασε η είδηση στο Χόλιγουντ ότι Johnny Depp και Amber Heard χωρίζουν.

Μόλις 15 μήνες μετά το γάμο τους (το μεγαλύτερο διάστημα το πέρασαν στην Αυστραλία) το διάσημο ζευγάρι έχει ήδη κινήσει τις διαδικασίες διαζυγίου επικαλούμενο «αγεφύρωτες διαφορές». Δεν εμφανίζεται ποτέ μαζί ενώ η τελευταία φωτογραφία που το ζευγάρι εθεάθη μαζί, είναι έξω από το δικαστήριο της Αυστραλίας στις 18 Απριλίου και είναι η φωτογραφία που βλέπετε στην ανάρτηση.

Η 30χρονη ηθοποιός σύμφωνα με τα έγγραφα που κατέθεσε τη Δευτέρα στο δικαστήριο ζητά διατροφή από τον 52χρονο ηθοποιό η προσωπική περιουσία του οποίουξεπερνά τα 400 εκατομμύρια δολάρια. Ο Depp ζήτησε από το δικαστή να απορρίψει το αίτημά της για διατροφή και από ό,τι φαίνεται η μάχη μόλις ξεκίνησε.

Ο βραβεβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, εκτός από ακίνητα και καταθέσεις, είναι ιδιοκτήτης νησιού στις Μπαχάμες. Σύμφωνα με το TZM το ζευγάρι δεν είχε υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο.

Τα μαύρα σύννεφα στη σχέση του ζευγαριού ξεκίνησαν τον περασμένο Οκτώβριο και οι φήμες για χωρισμό οργίαζαν όταν ο Johnny Depp και η Amber Heard χρειάστηκαν να απολογηθούν μπροστά στις κάμερες για το γεγονός ότι χρησιμοποίησαν πλαστά έγγραφα μετανάστευσης για να περάσουν τα σκυλιά τους στην Αυστραλία.

Από το neoskosmos.com



Spread the love